Ezt a mennyiségű papírt nehéz lesz elpattintani gyorsan (mivel kell az államnak ez a pénz rövid időn belül)úgy hogy ne legyen nagy zakó hangulat...
Ezt a mennyiségű papírt nehéz lesz elpattintani gyorsan (mivel kell az államnak ez a pénz rövid időn belül)úgy hogy ne legyen nagy zakó hangulat...
Jobban bizom egy globalis para negativ hatasaban, mint az MNYP-s ontodeben.
Mi lenne? Keresnekrá vevőt és elpattintják jó áron. Nem muszály a piacra önteni.
Sajna ismerős az érzés, a múlt heti erős magyar piac meg is lepett rendesen...nekem még mindig piszkálja a csőrömet hogy mnyp papírokkal mi lesz.
Én is nehezen viselem, főleg, mert van még 10 konti beragadt shortom 22K-ról, és 10 konti 22 500-ról. Mondjuk addig bűvészkedtem, míg a 22K-sból már csak 8 db van, kettőt le tudtam zárni 0-ban. De azért ha kiszámolod, ez apasztotta rendesen a számlám. 20 konti 1500 ponttal számolva.
Tegnap ha nem lett volna +2% ban akkor törtük volna hati támaszt,lehet hogy ugrott volna néhány long stop...ezért zavar némileg.
És némileg nehezen viselem ezt a jojót,tegnap egész nap adnak,másnap reggel nyitás után egy órával pedig ott vagyunk ahonnan tegnap indultunk...
Ha ez a mai napi euforia kitart, akkor a tegnapit vehettuk a 200 napos visszatesztnek. A mai emelkedes pedig igy a longot tamogatja. Nem csak Richterrel tartanak. OTP-t is mindjart szetkapjak...
Alacsonyabb csucs es abbol lefordulas irhatja felul a dolgokat.
alacsonyabb csúcs kellene most. Forgalom kisebb, mint tegnap szvsz
Oti is megy újra, MOL is, nem csak Rg tartja. Ha úgy látod, az idegesítő lehet, én máshogy látom.
Pl azt hogy ne a semmi forgalmú Rg vel tartsák tartsák tegnap és ma a buxot,két nap alatt +4% ....futikra izgünk mozgunk,tegnap is szép szédítés lett belőle.
Sziasztok, szia.
Autósba írok neked.
Djia 12K, mit akarsz. Én nyitóban zártam a shortjaimat, és most várok...
Helyes,ha nem tudsz lenni,a voodo babát még szurkálhatod :D
Minden papír napi maxon...a tegnapi beleadásból ennyire futotta.
Van 2 percem :o)
De néha azért megpróbálok idepillantani
Ma is ricsire tennék mint megmentőre.
Jóreggelt,kihalálos mostanság a topik...tegnapi 23,5e hati támasz első körben működött,hamibék megint átvágták a világot,nehezen szakadnak el 12e dow-tól.
Vajon ma melyik bux összetevő akarja megmenteni a piacunkat?
Hambiékat nézve még ráérsz a zárással,ha van lehetőséged akkor kuksizz be,kell a shortos lelkület idénre is :D
Hú, de rég jártam erre...
Sziasztok. Van 2 konti shortom 23630-ról, de már nem is tudom mikor néztem rájuk utoljára. 22,5k-nál visszavenném őket, mert az egy szép kerek szám...
OFF
hétfőtől az új helyen vagyok már, előtte pedig kétlaki életet éltem. Ez az oka, hogy "kerülöm" a fórumot, megvallom hiányzik
ON
Végre rájöttél, hogy eddig nem jó avatarod volt! :)
Ma majdnem lezártam a shortjaim felét, szerencsére nem tettem.
Zwack a király. Ma ismét realizáltam részvényenként 1800pont nyerő:)
BUX promt, dupla top?
nyakvonal: 22660
célár: 22200
http://www.imagebam.com/image/c9be54116722693
jövőhéten meg is lehet!