Ez velem is így van:)))
Rosszul zárok, rosszul nyitok...
Most 36-ról shortolom:))) Ha zárnám nagy mínuszban, akkor biztos beszakadna:)))
Ez velem is így van:)))
Rosszul zárok, rosszul nyitok...
Most 36-ról shortolom:))) Ha zárnám nagy mínuszban, akkor biztos beszakadna:)))
Eurusd 37-ről beshortoltam 20pip nyerőben zártam. Ilyenkor szokott szakadni. :))))
Amúgy mindkét irány lehet,de felfelé kevesebb a hely és a korrekció ideális esetben 38 körül indulhat és,ha optimista akarok lenni,akkor 32-33-ig mehet.
Dupla alj és felpattanás ,nem kell túlkombinálni. Legyen meg a te igazságod.
egyébként már az se a régi. Hol van már, amikor napon belül képes volt 1,5-2-t is elmozdulni?
Ráadásul oda-vissza.
eurusd meg alakul.. :D (nincs benne pozim)
Holnap is eshetne ennyit. De még tutibb lenne egy doji. ;-) 0,93-as aljal 0,95-ös tetővel
USDCHF naposon fej vál szerű szörnyűség alakul szvsz.
Azért reggelre nem bánnám,ha pluszba fordulnának a poziaim. A usdjpy vételem(82,40) már nem látom olyan fényesen,mint korábban. Az usdchf (0,9439)viszont még mindig jó ötletnek tűnik. Közben azért kompenzálgatok ezzel-azzal.
Mert nem volt egy pozim se. :)))
Amúgy chf és jen gyengülésre spekulálok.Így az irány adott.
Usdchf-nél heti és havi charton is rsi divergencia van.Kíváncsi vagyok,hogy ez bejön e? Naposon is létrejöhet ez,de kellenne még egy alj 0,93 alatt és rsi 25 felett vagy az árfolyam 0,93-94 között fordul és rsi 25-30 között lesz. Ha mégis tovább száguldana,akkor 0,90 lesz az alja,ahol meg túladott lesz és lehet próbálkozni a longgal.Pszichikai határ
Addig meg ücsörgök rajta és bezsebelem a swapot.
Usdjpy-nél vagy 78-79 vagy 88-90. De én inkább longba lépek a japókban bízva. És szintén jóváírt swap. :))
mi alapjan vetted oket? elmondod?
van ez igy...
Máskor meg le se izélik. Van egy tüske le és fel és kész.
Mondjuk nem hiszem, hogy sokáig lennt marad. Majd hosszabban, de most fel kell jönnie...
A GDP adat a várt 0,7% helyett -0,5 % lett....
1,59-en zártam egy shortot, amint leokéztam egy percen belül esett 70 pipet.....
Ráléptem megint. :)))
Sajnos most csak vicceltem.
Tegnap nagyon vaciláltam egy shorton 60-ról,mert nagyon gondolkodott a kábel a 60-as szintnél. Ha menni akart volna,akkor lett volna rá lehetőség.Nem volt hozzá merszem.
Mivel már múlthéten kifogytam a tuti belépőkből,így az árutőzsde felé kacsingattam egy kicsit. Beshortoltam a búzát 834-ről és a gázt 4,8-ról.Pozik már zárva. Amúgy folyamatosan veszem a gázt,amint esik egy nagyobbat,mert az idei év favoritjának tartom.
De,hogy válaszoljak a kérdésedre fogalmam sincs.