Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: hk

#345734 BudFox Előzmény: #345727

Juj...de ugye nincsen nagy baj ?

Jobbulást kívánok neki. :-))

---------

fél szemmel azért figyeltem ám a piacot..eddig nem rossz az esés...de még kéne bele több erő, hogy meginduljon.

#345727 Kissherceg Előzmény: #345718

asszonykámat műtötték tegnap, de már eddig is járni kellett be, mert elbaszott az eü, no off vége. Short nyitás, illetve bővítés mellett foglalok állást, mert összess blue első 2 órás gyertyája ma fos... beleadtak szépen.

#345718 akpo7 Előzmény: #345676

Az nem jo, jobbulast neked v. annak, akihez jarsz!

MOL-lal szepen pofara ejtettek a reggel longba lepoket. Mondjuk arra ra is fert az ontode. Viszont a tobbi tartja magat egesz szepen.

Re: nincs cím

#345707 ang3lt Előzmény: #345673

Hali,

Én hozzászólok csípem az elemzéseidet és tetszik a rajz is. Én elliottal játszadozom mostanában úgyhogy aszerint.

Ha a vége B kicsiben ahogy írod akkor expanded flat korrekciót látunk a végén és visszacsücsül majd kb az alsó piros vonaladra majd onnan ismét fel de immár valósznüleg mégnagyobb lendülettel hiszen ha hátrább dőlve nézzük akkor ez azt jelentené hogy elindult egy impulse hullám 1-2(kettő lenne a piros vonalon alul) és várjuk a 3.at ami általában az izmosabb.

Benne van a pakliban de nekem ez valahogy nem jön össze. Márcsak azért sem mert a szépen zölddel berajzolt ending diagonalod nekem is rajta van a chartomon ami viszont két helyen lehet elliott szerint. 5. hullám helyén illetve C helyén. A rajzod szerint 5. hullámban nem lehet tehát inkább azt mondanám még mindig :-P hogy A-B és a diagonal a C. Majd lefele várnám az impulse-t. A rajzodra levetítve tehát az első két lila vonal A-B és a többi a C 5 hulláma.

De hangsúlyozom természetesen hogy ez az én véleményem! Ettől függetlenül lehet más is de ekkora szeletből elliott szerint nem is nagyon lehet megállapítani hiszen hisztorikus adatokból kéne következtetni hogy ez most korrekció vagy impulse. Nekem az jött ki hogy 2010 Novemberétől korrekció.

De elmélkedni jó =)

#345703 Hathor Előzmény: #345701

Gratulálok én is.

Én leléptem úgy is csak annyit olvasni, hogy ezt nyitottam , azt zártam, de még ez is több mint a semmi.

Üdv

volt egy kis áramszünet.…

#345696 Fornit

volt egy kis áramszünet. Úgy látom a 200pont meg is van a shortomon.

#345680 Hathor Előzmény: #345676

Itt van az enyém, akkor kommentelj mellé, Te mit gondolsz az elmondottakra.

Más úgy sem szól hozzá.

#345677 Hathor Előzmény: #345672

Nálam 23évesek vagyunk már :)

Ma felébredtem, bekapcsoltam a rádióban a híreket, és azon filóztak, hogy Simor Andrásék, hogy tesznek kersztbe ennek meg annak a kamatemeléssel, és hogy ez csak a másik párt ellen irányult. Miért kell itt mindig harcolnia a pártoknak, miért kell mindig mutogatni a másikra, miért kell mindig az előző kormányba keresni a hibát, vagy a jelenlegibe?

Olyan sosincs, hogy de jók vagyunk, voltatok. Ezt kell minden nap hallgatnom, hogy ki mit lopott el, vagy most ki mire pályázik.

Ebből áll a politika itthon?

Elmondta a reggeli elemző is, hogy nem ezekkel a dolgokkal kell foglalkozni, a amunkanélküliséget kell csökkenti, mert nem lesz fogyasztás, nem lesz kinek termelni.

Miért lefele mennünk a lejtőn mindig?

#345673 Hathor Előzmény: #345655

Gondolkodtam mire adták, adják hatit.

Megnéztem buxot naposon közelebbről.

Ráraktam az emelkedésre egy emelkedő csatit, abban ugye az látszik, hogy csatorna teteje fele vagyunk, kerestem benne egy éket, zölddel tudnám ráerőltetni az éket, de akkor egy kanóc kilóg, amire itt azt mondják azt miért kell levágni, de össze lehet húzni így több kanóccal így egy beszűkülés jön ki megint, egy ilyen ékes beszűkülésben lefele várnám, ha ezt nézi mindenki, vagy elég csak ha a nagyok nézik.

Követtem a hullámokat emelkedő csatiban lilával, abban ha rámagyarázom elliottot, akkor ez a kép szerint lentről emelkedve ez B.pont lehet.

Nem tudom ki melyik variáció szerint adja, vagy van-e harmadik indok a leszorítót átütve?!

http://postimage.org/image/4zdegvac/

#345672 Rozsdáskilincs Előzmény: #345657

Tavaly októberben váltle a nemzetközi trendről kis piacunk. Már pontosan nem emlékszem de azt hiszem akkori politikai vihartkavart a banki különadó ami kiverte a biztit nyugaton. Nagyon nemtetszett senkinek hogy MO-on önálló gondolatok vannak. Szerintem büntiben vagyunk, de nem bánom nem hagyhatjuk hogy mások diktáljanak. Elvégre 21 évesek leszünk. Ideje sajátlábra állni. Ennek meg ugye ára van.

#345657 Hathor Előzmény: #345655

Tapasztaltam tavaly :))

mindegy egy igazi trader sosem adja fel, feláll a padlóról is.

Minden nagy trader kerül padlóra egyszer, ezzel nincs is gond, 10éves befektetésbe belefér.

Amikor longoltuk nem ment tavaly, most már nem hiszünk benne, most menne. El van ez qrva. Jó hogy ellentétesen megy a gondolatoddal, na de nyugat miért tud úgy menni, ahogy azt az egész világ várja, gondolja?

Talán azért nem megy Mo. mert az egész világ lesz@rja..

Egyébként meg hovátüntek…

#345655 Rozsdáskilincs

Egyébként meg hovátüntek a topiclakók? Régebben nagyon pörgött a hatis topic most meg egypárember lézeng. A hati túlnagyokat harapott a zsebekből? Az igaz itt 10X áttét van, tud fogyni a lé.