Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#345653 Hathor Előzmény: #345651

Csorogva kimegy belőle, úgy :)

Egyébként ha egy emelkedő ékben oldalt megy az árfolyam, akkor az ék alján valóban elhagyja oldalt, talán így ondolta, de egy enyhe csökkenés is kioldalaz.

Megnézném az éket én is

#345650 Rozsdáskilincs Előzmény: #345642

Jaj bocsika hetiben volt a progim

naposon 23790 de már itt is betöltődött, csak nehogy valakit félrevezessen a figyelmetlenségem.

Nekem is van egy emelked…

#345649 Benjoe

Nekem is van egy emelkedő ékem, amiből tegnap kioldalazott lefelé, ma reggel visszanézett bele, de már megint alatta van. Ta szerint ez esés kéne hogy legyen?

Re: hk

#345621 Hathor Előzmény: #345618

Pedig abban csökkenő háromszög volt, de azt is mindenki felfele várta rajtam kívül :)

Mindegy messze még a záró, csinálhatnak egy fordítós gyertyát is, egy átölelőt :)

#345617 Hathor Előzmény: #345604

Ne üsd már ennyire hatit, nem látod, hogy bux 200Ft-tal feljebb van mint tegnap?? :)))

820ra lenyomták.. ez érdekes.

Az indokot keresem, ha valaki tudja írja meg miért megyünk le egy ilyen nyitóra.

#345606 Hathor Előzmény: #345599

Szép nyitó.

Hosszú idő óta először nyitottunk 100.000darab fölött OTP-ben. Gondolta egy alap, hogy húzzuk már át ezen az ellenálláson buxot, adjunk lendületet neki.

#345599 Hathor Előzmény: #345503

Szia, megnéztem.

Nekem egy fej-váll másképpen néz ki, de ennek nem tulajdonítok szokásosan jelentőséget, ezzel téged erősítelek meg, de nem fej-váll alapján, hanem elliott alapján. Tök mindegy elliott, fej-váll, vagy zászló, acél mindegyiknél ugyanaz, így belefér, ahogy gondolod, én sem vagyok ellene. Az más kérdés, hogy hol kereskedik az ember, kint folyamatosan látszanak az elliottok felfele, itthon meg csak letörések, csökkenések voltak ezidő alatt.

Most fentvagyunk leszorítón, 4napja zárunk ezen a szinten. Forgalom nagyon gyenge, mondhatnám semmilyen. Blogban a kép hozzá.

India is kamatot emelt az éjjel, múlt héten lengyelek, előtte Kína, ha jól emlékszem. Nálunk is megy a kamatemelés, forgalom meg nincs. hmhm.

Forint erősödött egy szépet pár perc alatt.