2085
Alakul ez. :)
Ha türelmes vagy, akkor szvsz jól fogsz vele járni. Betankoltam én is belőle. ha összejön az, aminek kössze kéne májusig, akkor ki fog húzni az eco trutyiból. Remélem, így lesz.
Ez a cég már túl van a padlón, innen már inkább felfelé visz az út, mint lefelé.
Közben kint megindult az újabb felfelé hullám. :) Na, nézzük. :)
jó lesz a papír? 2035-ön vettem 65 db-ot :))
mit kell róla tudni, mi ez az izgalom odaát? vmi építkezést néznek webkamerán, meg most kint fel van függesztve... csak nem bukok rajta :))
Szerencsére olyan nagyon nem dobálják el a kicsik.
Én a 12.1-re szavaznék! :)
Fordított fej-váll célára ~12,1 euró, ha pedig a Fibo 161,8%-ot nézzük, akkor ~10,8 euró.
A kettő közül nekem majdnem mindegy, melyik valósul meg :-)
Szerk: Persze eladni nem akarom (az egészet), mert az még jóval odébb van, de egy kis swingre kidobnék néhány db-ot (olcsóbban visszavenni), ha nagyon gyorsan éri el a 10 euró feletti magasságot. Meglátjuk!
"Orco
Az Orco 2008 negyedik negyedéves jelentésében azt lehetett olvasni, hogy a társaság terv szintjén foglalkozik a papírok BÉT-ről való kivezetésével. Ehhez akkor 8000 forint feletti vételi ajánlat mellett lett volna lehetőség, így a társaság konkrét lépéseket nem is tett az ügy előmozdításának érdekében. Ezúttal viszont lehetősége nyílik az Orco-nak, hogy a korábbi terveknek megfelelően a papírjait a BÉT-ről átvezesse például az elsődleges piacának számító párizsi tőzsdére."
Remélem, nem vezetik ki a BÉT-ről.
Dolgoznak a srácok.
http://panum.matemaciek.com/panum/?k=2
A 3. daru elemi is helyszínen lennének? Lent vannak még piros daru elemek.
"2011/01/26 | Az Orco Property Group SA
Az Orco tervei indítása Bubny projekt Prágában 2013-ban
Varsó, Jan 26,2011 (ISB) - ingatlanfejlesztő cég, az Orco Property (OPG) akar be változtatásokat a fejlesztési övezetben a tartományban a Bubny projekt Prágában. A társaság számít elfogadásáról szóló terv keretében 2011-ben, és elindítása az első szakasz a projekt 2013-ban, a társaság szerdán.
"A harmadik negyedévben a 2010, a prágai 7 közigazgatás fontosabb adta Zöld Fény az Orco javasolt övezeti besorolás megváltozik. A projekt csapat várhatóan be hamarosan módosítására irányuló kérelmet a város prágai terve. jóváhagyása a mester terv módosítása várhatóan 2011-ben, míg az első fázis építési munkák a tervek szerint 2013-ra, "a tájékoztató szól.
A cég azt mondta, hogy az egész beruházás akár 20 évig, és a projekt teljes értéke a becslések szerint 30-50 milliárd cseh korona. A tartományban a projekt, az Orco írt alá az ECE fejlesztésére vonatkozó kiskereskedelmi központ. (ISB)"
Ha ez megvalósul, akkor az árfolyam innen nagyon szépen el fog szállni.
Szorgalmasan pakolják be a tételeket, nagyon nem akarják még elindítani.
7.48-on ma "csak" 3950 db áll.
Szerintem lesz a héten egy nagyobb paráztató öntés kint.
Bammeg, beragadt a bekker ár javító ajánlatom a könyvben visszavonás után!
PETI szerint viszont visszavonva. Ilyenkor mi van?!
Mondtam,már,még 1,5 év !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Lehet, hogy több nagyobb vevő van kint??
Mert simán öntögethetne saját magára, ha egy nagy vevő lenne, és akkor a kicsik is elszórogatnák..
De ha több nagy van.. akkor már nem egyszerű ezt megcsinálni..
Lehet, már én is unom, hogy nem képes végre végleg maga mögött hagyni ezt a 7-8 eurós tartományt.
Szórakoznak kint, 7.34-re mindig visszaraknak 100db-ot..
Lehet már kint is unják az állóháborút a brokik? :)