Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: jk

#346157 Donoo Előzmény: #346154

mi már eddig is csodálkozva figyeltük a fejleményeket sztem. Én már semmin sem lepődöm meg... Irány a csillagos ég

Re: nincs cím

#345863 akpo7 Előzmény: #345778

Irtoznak a pirostol, jobb az eretlen zold. Mondjuk en is jobban szeretem az eretlenebb gyumolcsot, de ez azert tulzas... Elmebetegek. :)

#345778 Waszeitung Előzmény: #345752

Köszi a tippet,de itt most óriási a baj,danger,vörös riasztás,amcsi index pirosban van! Ilyen csúfságot sokáig nem szoktak büntetlenül hagyni...

A héten jön ki elég sok …

#345752 Tombolatom

A héten jön ki elég sok IPO amik jó vételek lehetnek. Az egyiket Soros apánk tolja és egy dél-amerikai mezőgazdasági cég ami mostanában a dráguló élelmiszer alapanyagok miatt jó vétel lehet. Beraktam ezeket a blogomba a másik kettővel is. Szerintem és senki se üssön, ha nem lesz igazam, de ezek könnyű gyors profitok lehetnek.

jk

#345745 Waszeitung

A befektetők több kockázatot készülnek vállalni és kedvenc célpontjuk idén az Egyesült Államok lehet. Az amerikai részvénypiacot jelölték meg a legjobb befektetési célpontnak, mondván, az arany, a kötvények és Kína sokat veszített vonzerejéből.

http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=471900&place=

Ez kész,idáig mit csináltak? :D Hambiék 20% ra csúcstól,2 év kellett hozzá míg eszükbe jutott hogy itt a vásárlás az ideje? Ez már a kandikamera kategória :D

Re: gh

#345565 Atticus Előzmény: #345562

Megjegyzem, hogy soha nem volt ekkora a vállalatok hitelállománya sem, bár amíg ilyen olcsó a pénz ez nem érdekes.

#345564 Donoo Előzmény: #345562

az államadóssággal kéne csinálniuk valamit.

Az ingyenpénz megtett a dolgát..

"a vállalatok úsznak a készpénzben."

az 1 évvel ezelőtti eredményeket nem volt nehéz felülteljesíteniük

#345562 Euroman Előzmény: #345560

Ezt az ócska dumát:

"James Paulsen, a Wells Capital Management vezető stratégája a Bloomberg hírügynökségnek nyilatkozva a vállalati szektor felől érkező biztató hírek jelentőségére hívta fel a figyelmet. A negyedéves eredmények nagyszerűek és a vállalatok úsznak a készpénzben."

Én nem láttam nagyszerű eredményeket, esetleg jókat, de azt sem sokat.

Moszkvai reptéri eset pl. JFK-n rendbe tenné a dolgokat. USA-nak megint hatalmas a pofája, viszont Osama-nak idén lesz a 10 éves évfordulója. Lehet, hogy már készül az ünnepségre.....

#345560 Donoo Előzmény: #345557

nem is kell medvepiac, csak egy korrekció legyen már. Egy 10%, aztán mehetünk fel az égbe, csak ne legyenek ennyire túlvettek már a dolgok... az ember fél már longolni is, a shortról ne is beszéljünk..

#345557 BudFox Előzmény: #345421

még nem jött el a medve piac ideje..

azért azt bírom hogyha emelkedni kell akkor mindent bevetnek a cél érdekében..semmi sem számít... de ha le kell járatni valamit, mert éppen úgy profitálhatnak belőle...akkor azért megy a harc... az ,hogy a saját hazájukban is ez megy az nem számít.

#345555 Atticus Előzmény: #345546

Lassan az esés szót sem szabad használni több ember társaságában. :) Ha meg netán egy ország mégis becsődölne itt a nagy felfelé közepette, majd megveszi őket valamelyik jót jelentő vállalat, mondjuk a Mcdonalds. :)

Én a mai emelkedés 50%án…

#345516 Donoo

Én a mai emelkedés 50%ának a visszaadását várom a záró környéke felé...