Valahogy rákell beszélni az eböreket adják oda ocsón a papirjaikat:-DDD
Amik nem viccelnek ha bullról van szó 0,6% napimaxon az index.
Valahogy rákell beszélni az eböreket adják oda ocsón a papirjaikat:-DDD
Amik nem viccelnek ha bullról van szó 0,6% napimaxon az index.
nemtom hova linkeljem: Cashline vélemény (hiába lehet igaz, ha minden az időzítés kérdése)
http://portfolio.hu/vallalatok/eljott_az_ideje_eladasi_poziciok_nyitasanak_is_cashline.144491.html
Hambiék hozzák a formájukat úgy tűnik,becélozzák a nullától akármilyen kicsivel is nagyobb szintű emelkedést :D
OFF
javaslom, olyat vegyél, amin fut az itt található alternatív firmware:
www.rockbox.org
Nem csak ipod, sok más cég által gyártott mp3 lejátszóból lehet 10x nagyobb tudású lejátszót létrehozni vele.
Ha bárkinek van a témával kapcsolatban kérdése, PÜ, vagy nem tudom melyik topik.
ON
Érdekes,hónapok óta nem láttam esést,csak lehetőséget vásárlásra,természetesen nem léptem meg :D
Egyre jobban érdekel hogy egy vagy két éven belül ath-ra mert hiába van gebasz a világban a tőkepiacokra mindig van elegendő zseton...
elég volt nekik két nap esni, most már nem akarnak:-)
Ezek tök hülyék a korrekcióhoz,szabályos "V"bötűre gyúrnak :D
táncol ott mindenki, főnök...))
Jó lenne tudni, ki fütyül....
russel azért ma is tolja neki...
:D 1x csak igazam lesz már... Egyébként én is megfigyeltem . Nem vagyok egy szerncsés típus :)
nasdaq azért szépen táncol
Nyersanyagok esnek...
Úgy bírom, mikor mondod, hogy elindult valami korrekció, mindig fordulnak...:))
Tegnap eladtam az IMAXot nagyon minimális nyereséggel. Kicsit fájt a szívem, nehéz volt, de már örülök. Remélem eljött a korrekció ideje. AMR, DRYS és MGM-et nagy figyelemmel követem elég szépet estek eddig, jó beszállóra várok náluk. Egy 10%os amcsi korrekció azért remélem lesz.
russelt mi lelte?
Te is mien üe vagy:))) (velem együtt! : apple)
SP-t tényleg jól beverték, na de sebaj, holnap visszahúzzák magasabbra. )
Nasi,espé leütve -1% környékére,kirakatindexre pedig vigyáznak huncutul :D