Hathor!
Du raktam be egy képet a nasiról gigaford fejváll. Igazából neked szántam. Csak amiatt irok róla mégegyszer mert szeretném ha látnád.
Hathor!
Du raktam be egy képet a nasiról gigaford fejváll. Igazából neked szántam. Csak amiatt irok róla mégegyszer mert szeretném ha látnád.
En se ertem, mire emelkedik minden, de azert a longjaimat tartom prompton is es hatiban is. :)
már megint egy kis emelkedés lett a vége...ez már unalmas is...lehet hogy lesz itt még 2 hét további emelkedés is. nem lepődnék meg.
Némileg visszafogottak voltunk ma,pihenő a további emelkedés előtt vagy pihenés a kori előtt? :D
Utóbbi kifejezést szinte nem is ismerem idén...
Az lehet, már 750, viszont a promt bux kb annyi mint 650es hatinál.
köszi! Nálam még 700 alatt van 15 perces késleltetéssel 680-ra álltam be vételre! Ezek szerint akkor nem kapok
Szánalmas nagyon továbbra is a mi parkettünk, nem sokat vesztek, hogy napi 14-15-órát melózok :)
Sziasztok!
Tud valaki reált írni? eladó/veveő ma kicsit korábban értem haza és van egy kis befektetni valóm!
Vagy indit?
ez igaz...szélmalomharc..
és már megint húzzák felfele..mert nem ment még eleget idén. hüje Londoniak :D
Na kezdik már húzni felfelé, nehogy piros gyertya legyen belőle. :(
A Randomnál csak 10pont a költség. Ott már tényleg megéri DT-ni.
40pontnál+még 40p spread eleve vesztő poziból indulsz. Elég szélmalomharcnak tünik a dolog a brokercégekkel szemben. Sajnos:(
Én úgy számolom, hogy legalább 90-100 pontot kell fogni, hogy legalább valamivel többet keressek, mint a brókercég. Engem fusztrál, hogy én kockáztatom a pénzem, a bróker meg többet keres rajta, mint én.
40 pont a költség, de 50 pont netto nyerőért már megéri adni-venni.. ez van.
kicsi hullámzás - kicsi pénz...jobban szeretném én is a 1900 pontos nyerőket...de nem sokszor indul el úgy.