igen.
a vezető elemzőjük elég régóta esést vízionál.
nem ugrálok, csak elméletben..amúgy meg kellett volna ma, de holnap már nem biztos:-)
van pár adat, amit tleg piacbefolyáosoló hatással bír, de trendben a legtöbb csak egy zaj, nincs jelentősége (rövid időtávon van, de én ott nm mozgok).
neked ~50 pont nyerőért megéri kereskedni? milyen jutalék mellett kötsz?
ilyen is lehet...de igazából nem lehet előre megmondani hogy mit lép rá a piac...láttunk itt már mindenfélét... talán bejön - ez a legtöbb amit tehetünk.
Miért ? nem igy kell ? :D
pénteken indítottam több shortot még 23700 felett..amit automatán lezártam 23650 -en....és most indítottam még 690 -en picit... ha lejjeb megy adok még rá..
de addig is amig itt "hullámozunk" csurran - cseppen valami :-)
nem a hír a fontos, hanm a reakció. ha egy adatnál rosszat várnak és tleg rossz lesz, nincs különösebb következmény. viszont ha várakozán felüli (még ha egyébként gyenge is), akkor pozitív lesz a hatása.
Hová ez a nagy kapkodás? A piac nemszalad el itt lesz az még holnap is:-))
Mottom: kevesebb ugrálás kevesebb tévedés
én meg elméletben már háromszor is fordítottam ma és iszonyat nyereségem van:-DDD
Budfox!
Fő a határozottság:-))
""én ma lezártam egy adag shortot reggel, de már nyitottam még rá..""
""RSI nagyon magas már. ""
Emelkedésben mindig magas ilyen a természete ennek az indinek.
Én óvatos lennék azért...holnap 4 adat is jön USA -ból és ezek közül eleve 3 -at rosszabbra várnak..úgynézem.
én ma lezártam egy adag shortot reggel, de már nyitottam még rá..
lehet hogy ráadok még vagy ma, vagy holnap
Szépen eloldalazgat egy ideig, aztán mehet tovább fel!:)
elemzők szerint is korrekció lesz. ha elesik a 23.700, és piros gyertya lesz ma, akkor esés lesz...23.100 -ra
RSI nagyon magas már.
Hasonlókat lehet látni a világ indexein
engem kevésbé, mert kistoppolták majdnem a felét...
Kitartás az kelleni fog hozzá :D Most éppen libikókáznak a fijug,Mollyt veszik,Otit adják...