ez a kt összecsuklás nagyon mókás...
ez a kt összecsuklás nagyon mókás...
Akkor ha érdekel az ovis vonal húzogatás a blogomban megnézheted, összefoglaltam a dolgokat ma. Csináltam Neked, meg Lyonellnaek egy 36.000es buxot is, senki ne panaszkodjon. Teljesen jó éjszakám volt egyébként, köszi ,-)
Mondtam, hogy ma egy nyugis nap van.
Hathor Cimbi!
Direkt irtam hogy senkit nemszeretnék megbántani! Inkább csak arra szerettem volna felhivni a figyelmet hogy mennyire eccerü a vonalkák huzigálása és ehezképest mégis mekkora erőt képvisel. Még pénzt is teszünk rája:-)Betudom érzékenységedet annak hogy biztosan nehéz éjszakád volt. Minden belinkelt képedet megnézem mert érdekel engem is mint téged más hogyan látja a pill helyzetett.
Az ovisok képeit én is szivesen nézegetem sokat elárúl a gyermeki lélekről.
Vitya mindentmegtesz magas fórumokon hogy jobbszinben láttassa az országot. Ő tudja első a hit a többi megy magától:-)
én sem bánom, ha felmegy, de előtte menjen lefelé egy ezrest, hogy olcsóbb legyen:-DDD
azt nézem éppen, hogy karácsony óta egy ezressel vagyunk fentebb..kár, hogy akkor dobtam a longot...semerre se ment mondjuk, mert short sem jött be:-)
A piaccal való hadakozásról nekem az a mese juteszembe, mikor a lovag levágja ugyan a sárkány fejét de nyomban kettő nől ki helyette.
Nem szándékszom tanácsot adni. Csak ezek jutottak eszembe.
A lelki terhektől meg kell szabadúlni, bármiáron! Akkora terhet szabad csak felvenni aminek a poziroszra fordulása esetén is képesvagy a cimborád előtt nevetve elmesélni hogy jártál a nagy piacon. Ettől nagyobb (anyagi) lelkiteher lassan de biztosan felemészt, elpusztit. Nemárt a falra felirni hogy az ember elnefelejtse. Lehetőleg a monitor fölé" A piac erősebb az embernél!"
Hogy ne csak off legyen, Herceg ne ráncolja annyira a homlokát.
Az M-betüsök mintha pihire vágynának, Oti, Rici-ben látok még tartalékokat amik segithetik a továbbiakat.
Yo reggelt,
csak pislogok itt csendben magamban a hsz.eken.
chartokat meg pihentetem nyugis nap van, egyelőre, nem borzolom a kedélyeket, meg hát az ovodás is tud húzni színes vonalakat, mondjuk én szeretem az ovisok rajzait is nézegetni.
Lyonell pedig 3hete még 10ezres buxot írt, ahhoz képest 3xos célár jött ki.
Megvárjuk, én örülnék annak is, így remélem bejön a gondolatod lyonell, szívesen fogadom.
Az nem lehet, hogy mire megtalál a tőke, addigra nem leszünk lemaradva, mivel kint is megindul egy durva korrekció?
képlet egyszerű,lemaradóaík vagyunk elég régóta.Előbb utóbb úgyis megtalál minket a tőke,februári reformok valószínűleg rendben lesznek,ott jöhet egy 3000 ezerpontos felrántás.És még akkor is bőven lemaradóak leszünk,és az ingyen pénz felhúzza még 32-ig.
Ne az otp-ét nézzétek,richter mehet 50 fölé és mol is reál9is 30 ezernél otp inkább olyan 7200-max 9800 célár.
képlet egyszerű,lemaradóaík vagyunk elég régóta.Előbb utóbb úgyis megtalál minket a tőke,februári reformok valószínűleg rendben lesznek,ott jöhet egy 3000 ezerpontos felrántás.És még akkor is bőven lemaradóak leszünk,és az ingyen pénz felhúzza még 32-ig.
Ne az otp-ét nézzétek,richter mehet 50 fölé és mol is reál9is 30 ezernél otp inkább olyan 7200-max 9800 célár.
A stop nálam 90%-ban úgy működik, hogy ft-ra pontosan kiveszik a stoppomat, aztán fordul is az árfolyam. Persze ha nem használom, akkor meg elúszok.
stop loss kötelező. tőkeáttételes terméknél és shortnál főleg, kben elbúcsúz6sz a tőkédtől.
kicsit elavult már ez a kalkulátor, a tagok és az alkalmazott súlyok is eltérnek a jelenlegitől.
A lekiekkel még megbírkoznék, bár nem kicsik azok sem, de az anyagiak.... Na azok jóval nagyobbak. És további lelki terheket generálnak. :(
Színes vonalak húzogatása némileg megalapozottabb mint a kávézacc :D A múlt történéseiből,statisztika alapján azért elég jó támpontot ad,jelen esetben itt birkózunk buxban a 23e körüli leszorítóval már napok óta...vmi alapján azért célszerű kereskedni és ehhez sztem TA megfelelő,az hogy nem mindig hiszünk a vonalaknak már más történet :D
Nagy lelki terhet jelenthetnek ha igy igyekszel megszabadúlni tőlük:-)
Az emelkedés mellé mindig megtalálják a storryt is:-) Ha mégsem akkor utólag. Az azért engem is érdekelne kávézacból látja e azt a 32 000 célárat:-) Az is egyfajta elemzési módszer és nem is értéktelenebb (szvsz) mint a szines vonalak húzigálása, amire egy ovodáskoru gyermek már képes. Mégsem tolonganak közöttük a tőzsdén meggazdagodtak:-)
Nem állt szándékomban senkit megbántani! Sem kritizálni!
sziasztok Bud, pénteken még azt hittem, hogy korai volt a short, de most már tök jó:-) egyelőre.
Remélem előtte azért megnézzük a 21000-t is. Ki kéne ott dobálnom egy két shortot.
Thx,ismerem ezt az oldalt,konkrétan lyonell blue áraira lennék kiváncsi hogy szerinte mivel cibálják el a piacot odáig,mert azt a szintet 11e Otival értük el,azaz innen még dupláznia kellene és felvásárlós story is szerepet játszott hogy Molly túllépte 30e-t,hasonló dolgokra most kevés esély látok...
http://www.tozsdeforum.hu/index2.phtml?menu=12&submenu=bux_calc
Itt kiváncsiskodhatsz, kedvedre.