:DDD
Ehhez csak annyi kell, hogy ne legyél előtte. Igy nem tudsz elcsábulni.
:DDD
Ehhez csak annyi kell, hogy ne legyél előtte. Igy nem tudsz elcsábulni.
Szép! Jó dolog,ha az elképzelés megvalósul. ;-)
Én már korábban zártam,de feljebbről is nyitottam. Most mehet mindkét irányba. 1,28 alja lehet megálló. Aztán meglátjuk.
Látod, csak egy kicsit gondolkozni kell, máris remek ötletek záporoznak :)
Az azért vicces lenne, mert az átlépésnek nincs pozitív hatása, de a nem átlépésnek negatív hatása van :) Mondjuk médiaszenzációnak jó lenne.
Vagy esetleg még az ész nélkül beinduló kamatcsökkentés is kiverhetné a biztosítékot. Esetleg ha elkészülne addigra egy, a hiteleseket megmentő program, vagy a hitelek forintosítása megtörténne, akkor tudatosan is be lehetne vállalni egy agresszív kamatcsökkentést, és ft gyengítést.
Mondjuk mnyp-hez hasonló módszerekkel: "Euró vagy frank hitelt akarsz továbbra is? Akkor dupla adókulcs vonatkozik rád! Vagy ha szolidaritani akarsz, akkor váltsd át a hiteled forintra, és marad a régi adókulcsod" :))
Alkotmánybíróság mégis elmeszeli valahogy a nyugdíjtörvényt, akkor dől a költségvetés, zuhan a forint
simán meglehet. EURCHF nemsokára tetőzik 1.311-1312 körül max, aztán megint esik. Ez rántja magával a forintot is. 285-290 körüli euróval is meglehet.
Nem tudom, hogy a nemzetközi hangulat romlása nélkül milyen Magyarország-specifikus ürügyet találhatnának a ft gyengítésére (hogy például tartósan elszakadjon a zlotyitól).
Még ha a nemzetközi tőke úgy is érezné, hogy sérti az érdekeit a kormányzat, akkor is találniuk kell valami nagyon komoly ürügyet.
Egy apróság még szintén segíthet ebben:a sok-sok unatkozó hedge fund-fog még vérszemetkapni a gyenge funda miatt támadható ft-miatt !
Köszi...én azért bízom februárban egy kis extrém esés jól jönne....220 felettire gyengülő ft-tal.....köszi....reménykedem----funda itthon nagyon gyenge lábakon áll-szerintem !
TA nélkül.
A chf-et most gyengítik, a FT-ot meg most erősítik.
A 230-hoz mindkettőnek meg kellene fordulnia szerintem, vagy a FT-nak drasztikusan gyengülnie, de ekkor már 310 feletti eur-ról beszélnénk ismét.
Önmagában a chf erősödés nem viszi el oda.
Szia Amatöregy !
A tartozásom nem feledve lenne egy kérdésem-én nézve a chf/huf-ot---úgy látom-hogy duplaaljról indul fel------ha bejön az esős február----a nagyon-nagyon sokat emlegetett 230 meg lehet szerinted?a 200 napos átlag 207-208 között-nem érintette-tehát elvileg mehet vissza fel-----csak az a kérdés-milyen hírre fog beesni?Irország szerintem kevés lesz......de talán az olasz adósság már nagyot durranhat???
Vélemény?
eurchf 60-on zárva. Igen meglepődtem mikor másnap ránéztem, de már pénteken majdnem leszúrt a céláramig.
Ha a Magyar Nemzeti Bank alapkamatára gondolsz igen, de a negyedszázalékokkal nem sokra mennek. Ha ezt beárazza a piac, akkor meg se lehet érezni.
Kétélű fegyver ez - növeli a kamatkiadásokat.
Rendben :)
Ha megemelik az alapkamatot azt általában a forint erősödése követi?
Olajat mostanában nem figyelem, fémekben esést várok (ezüst azért szivatós lehet)
amúgy ez másik topic, itt deviza van :)
SZiasztok!
MI a véleményetek az olaj, arany és ezüst-el kapcsolatban? Esés várható vagy folytatódhat az emelkedés?
Köszi
Én viszont nem! :DDD
Kíváncsi leszek meddig tart majd ez az eu(ro)fória?
Csak vicceltem,most lelépek 2 napig ráse nézek a monitorra. szia sziasztok forumtársak.
Igen csalás,mert nem az én trédjeim irányába megy az árfolyam,mi más is lehetne? :D
Amúgy azt az akkori kábel shortra értettem.De minden arra ment amerre számítottam. A különbség az idősíkokban van.
Amúgy a kábel longos célár 1,66 utána 1,70 De ez inkább csak az év második felében,addig meg oldalazásra számítok 1,5340-es érintéssel.