Kíváncsi vagyok erre az igazmondó brokira....azt esetleg nem tanácsolta hogy hány száz pontonként bővítsd majd? :D
Tamara ha csak felszúrás akkor sztem bele...de sajna ez inkább fennmaradósnak néz ki.
Kíváncsi vagyok erre az igazmondó brokira....azt esetleg nem tanácsolta hogy hány száz pontonként bővítsd majd? :D
Tamara ha csak felszúrás akkor sztem bele...de sajna ez inkább fennmaradósnak néz ki.
öhöm...mondjuk volt itt valami ellenállás 700 körül nem?
Sziasztok,
nah...broki szólt hogy lassan kezdhetek adni...800-900 fölötti pakkokkal várom...és lehet majd hónapok múlva zárom mint tavaly ha rally indul :-) ha már olaj certi longgal szivatón vagyok akkor a lúd legyen kövér:-)
így lesz, már megígértem magamnak. ha nem is mxon, de eladom. még ma:-) b++
a csúcson akarom eladni, hogy aztán menjen egy kicsit lefelé, olsón vehessek.
esküdj, hogy realizálod a nyerőt!
(mostantól minden hsz.-ben legyen benne a b+?)
amennyiben jól látom, akkor harmadik péntek van. Határidős zárások vannak ma, nem?
Még lehet záróra csinnadratta.
Ja és előző chart 5perces, nem 15perces.
kicsit kezdek már leamortizálódni 7végére.
Napos leszorító is tart nagyjából, nagy elliott B.vel is megelégednék már valóban :)
Na még téptek egyet rajta..
Köszi, de most lefordulhatna, csak nem tudom mire.
Elliott bácsi szelleme talán leviszi, de erre pénzt befizetni kevés :)
Viccet flre téve:
Csatorna tető kb fogott, nem kéne már tovább menni 15perces alapján, és így is csökkenő csúcsok vannak benne.
Amíg mindegyik nagyot felcibálják addig szopóroller vagyon...
Na azt én is remélem:) 750 feletti zárás esetén dobom a shortokat, sajnos picit korán nyitottam...
és a határidő is küzd a 23.700 -al...remélem nem éri el..lefordul, mert akkor már 3. -jára fordulunk le
Hathornak gratula a grafikonjához! Megvolt a 900-as bux akkor most kéne fordulnia...
ha lennének adatok :D de ma nincsenek..csak angol adatok..azok viszont rosszak...bár ez se számít....
jáááj....megőrülök ezektől a spekulánsoktól