És ma is elszállunk...bámulatos milyen népszerűek lettünk.
És ma is elszállunk...bámulatos milyen népszerűek lettünk.
kevés fosabb van a hatinál... ugyanott van, mint amikor a mol feljebb volt 1,5-2%al és még a ricsi is... 300as visszatesztről ennyit...
Egon szerint is 23.700 az ellenállás most.... Bár már ő is nagyon lefelé várja :DD no, ilyenkor szokott óriási rally lenni másnapra. :D ha bull akkor legyen bull.
délutánra el kéne esnie a 23.500 -nak, 23.600 -nak, akkor lenne még esésről beszélni
de ehhez USA kell..egyedül nem bírunk esni, mert olyan jók a magyar kilátások :DDD Vicc
nálunk is mindenki be van dilizve már..emelkedést akarnak ennyi az egész, az hogy mi a realitás az nem érdekel senkit sajnos..
szóval tényleg fel kell készülni hogy nagyon megtépik a buxot valamikor....
mintha csak az emelkedéssel lehetne pénzt keresni...bár a többség tényleg csak igy tud, tehát ezért szajkózzák ezt.
Na jól van, elkezdek dolgozni, jön minden tippemre az árfolyam utánam.
Elég mára.
Üdv.
Bocsi még előző lobogó szerűt raktam be,
itt a nagy elliottban a három kicsi
Vagy nagy elliott Bponttal egyelőre :)
http://postimage.org/image/166q0akro/
Elvileg kész lehet a 3kis elliott. A harmadik elliott c pontja lehet nagy elliott A pontja, majd innen B. pont. Mi vinni B.pontra? Mondjuk utolsó elliott zászlószerű formája, bár annak célára túlmutatna leszorítón, de B.pont mindenképpen jöhetne a nagyban ez az ábra szerint, de C.mindig cél benne.
Aki 850 pontos kamatnál veszi a hatit az tényleg 32e bux célárral dolgozik?
Bux 400 pontos sávban,hati 200 pontosban dolgozik :D
Buxban van egy ilyen 15perces csatim, amit nézek, alján vagyunk
Azt lendületből kell átvinni szerintem. Kitágul a kt 1200 pontra, és másnap máris alatta ébredünk. hmmm, de szép lenne :D
Már 850 pont....kezdenek előjönni az emlékeim hogy miért nem szeretem az év eleji hatizást.Buxban 200 napos kétszáz ponttal lejjebb van,ezért kár annyira optimistának lenni...
nem lelkes a hati
Gazdasági rádió mondja nem volt komolyabb korrekció a napokban, így nagy emelkedés lehet, állandóan ezzel jönnek..
Majd ha arra megy észrevesszük :)
Egyelőre 276FT az euro, és Ázsia esett OTP -0.68%
Nem tudom mit akarnak ezzel az emelkedés kijelentésekkel.
Napi is itt jobbra utolsó cikk. emelkedni tud OTP. Legnagyobb kötés, meg 10K, s mínuszban vagyunk
Jobbra cikk:
Fej-vagy írás a tőzsdén..
én türelemmel várom a kibontakázását partvonalról :)
ettől még C pontot várom, majd szűkülés alját, bár S&P ben második elliott pihije van szerintem, korrekciós szakasza 2/4
ha véletlen nyernék is a shorton, úgyis nyugtatóra megy el a lé... :))) Azért 800 a kt, mert 200 napost úgyse törjük le...
Én shortolok amíg merek :D Hátha Molly is bele mer vágni egy komolyabb koriba...nyócszázas kt-t hanyagolhatnánk.