Te irtad nemrég ha nem arra megy amerre várjuk akkor az csalás.
Te irtad nemrég ha nem arra megy amerre várjuk akkor az csalás.
Jó estét!
Ma lemaradtam a történésekről,ahogy látom. Meg azt is,hogy ezek szerint vége a nagy euró ütésnek. Az Eu-ban minden ok. Sehol egy csődbe taszított ország.
semmi gond. Keresztapám már irja a neved. :DDDD
usdchf short (eurchf-el egyidőben nyitott mostanában zárva.
eurchf-et meg nem egy napra vettem.
Meg egyébként is vége a válságnak, a menekülő valutát adják és nyersanyagokba és részvényekbe (és jpy-be) fektetik...
:DDD
mit nekunk europai adossagvalsag?!!
euro osszes parral szemben szagukd felfele
hm erdekes........
82.65-ig még kisebb koriként visszanézhet, de a fő irány fel. A céláram egy picit alacsonyabb: 88, de a lényeg, hogy egy irányban állunk. :)
A hirtelen emelkedést visszatesztelik jónak tűnő gondolat, lehet megjátszom én is.
Usdjpy hosszabb távon long mindenképp. Japóknak kéne egy gyenge jenfröccs. A célár továbbra is 90. Csak már végre megtartanám,pedig a swap is plusszos.
Ha nagyon esne,akkor 78-79 lesz az alja.
Szolidaritok Amatőrrel és beshortoltam az eurchf-et 1,3027-ről,hátha segít.
És még egy kis eurjpy short. Ezek csak rövidre és miniben.
Köszi hogy gontoltál a longomra ,már nem izgat USDJPY visszahozott 0 ba de még megvan ugyhogy bármi lehet.
EURHUF TS-be ugrottam be ma, de nem volt időm eladni zárás előtt sajnos...
Olajat is shortoltam és szerencsére ki is tudtam belőle szállni.
Holnapra van valami tippetek?
Amatorenergy lehet, meg fog lepődni, mikor ránéz holnap az eurchf shortjára...elég szépen megindult fölfele. Naposon már egyértelműen bullish. Ha ma és holnap sikerül 1.2945 fölötti zárni, folytatódhat az emelkedés.
Eurchf-nél én még mindig tartom,hogy longolni érdemes hosszabb távon.Ha jön egy nagyobb korrekció lehet be is szállok.De h1-en most én is shortolnám.
Eddig a shortjaim jók lettek. A kábelt agyonütöttem ma többször is! És az eurusd-re is csapást mértem.
Sajnos az usdjpy-em korán eladtam. Vettem egy kis citygroupot,amit hamar el is passzoltam nyerőben és volt gáz etf-m is már régóta,ezt is elpasszoltam.
Már csak egy eurusd shortom maradt. Stop nullában.
Most egy kicsit kifogytam az ötletekből.
Reggel egy olaj short certivel indultam, de most nem tudom kiszálljak vagy maradjak holnapra benne.