Csilla!???
reménytelen vagy
Ha nem vágod el a kábelt, akkor én megyek le Érdre, és levágom a légkábelt! :)
Csilla!???
reménytelen vagy
Ha nem vágod el a kábelt, akkor én megyek le Érdre, és levágom a légkábelt! :)
én longolok, amíg lehet..de elég gyenge most minden.
Hambizabálók eléggé összakapták magukat estére,az itteni záráskor -0,6% on voltak,meg ugye ezen a héten barom erősek vagyunk..815 pontos kt ez kész :D
plusszos lesz, már ez a tény komolytalan..
Még nem látom...
ez a nyitás elég komolytalan...
gratulálok, ha új ez az újszülött a képen, nagyon édes!
bakker, most néztem nem semmi vagy!
lottószámok?
(de ne most, majd amikor milliárd fölött lesz! köszi!!)
Köszönöm szépen :-))
most látom csak hogy Shanghai, meg japán mennyit esett ma...húh...szóval a nyugatnak is esnie kéne nagyon, mert különben elszállunk felfelé.
Én ma enyhén idegesen tartottam a shortom 23680-ról.
Zárás előtt 43500-on vettem néhány Richter-t a Zwack mellé.
decemberben szétlongoltam magam, szoptam vele végig, erre most meg itt a short.. :D gyász
Ezt a fene nagy pálfordulást nem értem csak,ezt megtehették volna egy hónappal korábban is,nem történt azóta olyan nagy pozitívum az országban (sőt inkább mindenki belerúg a királyságunkba),most hogy némi kori kinéz bennünket most kell venni...talán ide menekül a tőke :D
Mollyval kapcsolatban csak rossz hírt sikerült olvasnom,Otinál az ár sem számít csak a kell...mégis mi történik? ÉS hol zárt ez a világ 8. csodája? :D
Hirtelen nagyon megszerettek minket, lemaradokat. Ha USA-t megforditjak, ott fognak toporogni reggel a vevok 23,700 korul. Ha nem, akkor van esely a 200-as es a res visszatesztjere promptnal, de annal lejjebb nem latom.
hati 23500, bux 22733, oti 5619, mol 22340, ricsi 42100, mtele 550
Nekem bejön, MOL, OTP megy le.
MOLon toltak le egy szépet, és még a 23500as záró tippem is stimmelhet.
Sajnos mennem kell ingatlant mutatni ezt már nem tom megvárni.
Csőváz!
Legalább egy ember mondja még rajtam kívül hogy nem érti hogy mi történik és megnyugszom :D
5 tételben 30e db Oti vételen....ez kész.