látom a számokkal nem vagy barátságban... :))
látom a számokkal nem vagy barátságban... :))
na az meg a másik példa.
hát igen... az már látszik hogy ebben az évben sem lesz semmilyen egyértelmű irány..még nehezebb lehet mint a tavalyi.
és ezért esnie kéne a BUX-nak?
értem én mire gondolsz, de egy adott ország lakosainak életszínvonala és tőzsdeindexének mozgása között nm feltétlenül kell szoros kapcsolatot keresni. nézd meg pl. a thai részvénypiacot, tavaly ment 40%-ot, miközben szinte polgárháború dúlt.
semelyik :-(((
magyar tőzsde és a valóság sajnos köszönőviszonyban sincs egymással, holott éppen harmóniában kellene lennie vele.
de még tovább megyek...itt a Liss patrontöltőben, vagy a Sárvári Flextronicsban két műszakban 67.000 .- ft -ot keresnek Netto az emberek.
többet ismerek akinek ennyi a fizetése.
Bux összetevőiben melyik koponens jeleniti meg az emberek 80 000 ből élő többségét.:-)
Minden szóval egyetértek.
Benne van a pakliban, hogy a reformok hírére kitör az optimizmus, majd a felminősítésekkel csak még inkább felfelé fog menni minden.
Eközben az emberek java része tényleg nettó 70-80-ból próbál megélni.
mindanozánltal az egész világ, és Mo. is long lázban akar égni már megint... kormány be akarja jelenteni az új reformokat, egész befektetői brigád meg arra vár hogy kitéphessék 32.000 ig az egész kócerájt.
OTP emelkedik 30 forintot már jön itt oldalt egy hír hogy kitört az OTP, szárnyal a bux, meg hasonlók...
már olyat is hallottam, hogy a program bejelentésekor, jelentősen fog javulni hazánk megítélése...
ez annyit jelent hogy a hitelminősítők majd felfelé javítják a besorolásunkat....34.000 ig meg sem fogunk állni meglehet....
szóval fel kell készülni erre is...
A szomorú valóság meg az hogy az emberek többsége 70.000 - 80.000 forintból tengődik..üzletek zárnak be sorra...csak szenved mindenki..kínai turkáló megy egyedül..stb..
de BUX meg az egekig akar törni.
530,5
Na, kétszer lefordultunk 23.700 ról...most már ellenállás. jó lenne ha tartana is tényleg.
előtte van szám vagy így kicsit pesszimista lettél? :D
Én 689-en álltam, hogy eladom a tegnap vett longokat, 688-on fordult. Ha most hagyom ott a megbízást, tutti, hogy 3 hónapig a közelébe sem fog menni. Ez a rossz hír Csillának. Ha viszont lejjebb hozom, és eladom kis bukóban, akkor van még felfelé tér.
Na mi legyen?
Szerintem mindenképpen rád férne. Mindaddig ne nyiss pozit, amíg nem indul innen határozott forgalommal valamerre, irányt mutatva szerintem. Leszorítón nekem nagyon veszélyes, főleg egy esetleges elliottom alapján, de tényleg örülök a felfele kilépésnek is, mert akkor mehet tovább, az sem rossz.
Vigyázz a pénzre, meg a családodra ,-)
gondolatolvasó vagy...a napokban éppen ezen vagyok, hogy egy kicsit le üljekés elgondolkodjak a tavalyi éven.