Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Annyira lassú az oldal n…

#344289 Ricsi

Annyira lassú az oldal nálam, nem tudtam indit írni

Re: nincs cím

#344287 Hathor Előzmény: #344282

Yo reggelt!

Ja, egyelőre.. 200napos teszt jöhet vissza.

Több időm nincs nagyon most..

S&P viszont reggel dupla top szerűből jött le, most dupla alj szerűből mehetne fel, bár ma meg rosszabb a hangulat. EUR/USD shorton 3bazi nagy short pozit nyitottam 20%körül hozhatott tőkére, lezártam most, csökkenő háromszögre nyitottam, demo számlán csak.

#344254 Hathor Előzmény: #344228

Jó lenne, ha maradna ez a csökkenő szűkülés, kiszámítható lenne a dolog tól-ig, meg a kiépés az alakzatból is, nekem elég is lenne egy tradnek idénre, le sem kötöm a pénzem a bankba, hátha kell behozni még.

Voltam a funda vs. tech.elemzés előadáson, hát elég gyengére sikerült. elmondták azokat a makro adatokat, amiket minden nap közöl a portfolio, és további növekedést várnak májusig a piacokon, valamint év második felében likviditás visszaonást, ezzel volatilis piacot, majd esést.

Én itthon azért bízom ebben a szűkülésben, abból is lehet év második felére letörés, addig mehetne akár a ping pong benne.

USA reggel óta szépen lecsorgott, 1%fölötti esésben s&p.

Tudtam, hogy akkor fog korrekciózni, amikor kimehetnénk fel, de ez ilyen.

Azért mindent megtesznek árfolyam karbantartás érdekébe itthon. Forint felvásárlás, csökkenő államadóság, várhatóan jó kormány program, külföld öröme Mo. felé... stb

Wasi... ma fogott egyelőre leszorító ,-)

#344104 BudFox Előzmény: #344101

igen, belassult nekem is az oldal.

Na talán most megindul egy picit lefele, de mi meg nem nagyon akarunk megindulni...valakiknek még érdeke hogy itt tartsák.

#344101 Hathor Előzmény: #344097

Nektek is fagyogat az oldal, vagy csak Nekem??

Kegyetlen, meghal a gépem vele, amíg frissítem.

Nos egyelőre egyenes oldalt csíkot húzott bux mára, nem tudm mire készülnek, de csutka szűk lett bux bolli 15percen. S&P reggeli lecsrgásos felhívásom óta csorog le, megcsinálta a dupla top célárát is, megyünk tovább le.

Örülnék ha leszorító tartan, lenne támpont felfele.

Ma megyek Portfolio Funda vs. Technikai elemzés csatára, ha gondolja a tiszta nagyérdemű, ott talizhat velem.

#344093 Amatoregy Előzmény: #344091

Bud,

szerintem ha longolnánk már a 15000-et is átvittük volna felülről....

Nem próbálnád meg?

:D

Le vagyunk maradva. FT bivalya erős, eu-t megmentettük (meg a chf-et is) az elnöklésünk első 2 hetében. Bele gondoltál, hogy mi lesz itt 6 hónap múlva?

Eur 45 Ft,

chf 41

a gdp növekedés meg 32.27 %.

:D

#344091 BudFox Előzmény: #344083

Nem nagyon akar itthon eladni senki, inkább csak venni akarnak, mindenáron.

Demján szerint 10 befektető kezében van az ország.

Őket kéne végre megkérdezni, hogy mennyinek örülnének idén, mennyit szeretnének.

Abból súlyozott átlagot számolnánk, és máris meglenne hogy mennyi lesz idén :DD