Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Nagyvilág

Re: moszkvában működik

#344235 Netmaster Előzmény: #344075

Román csalódás.

"A Nemzetközi Valutaalapnak (IMF) Romániával csaknem két évvel ezelőtt megkötött hitelmegállapodása után a legnagyobb csalódása az, hogy nem sikerült növekedési pályára állítani már 2010-ben a román gazdaságot - jelentette ki Jeffrey Franks, az IMF romániai küldöttségének vezetője."

http://index.hu/gazdasag/vilag/2011/01/19/roman_csalodasrol_beszel_az_imf/

Re: moszkvában működik

#344178 matgab Előzmény: #344075

http://www.portfolio.hu/vallalatok/ongondoskodas/a_nemi_kulonbsegtetel_tiltasa_miatt_nohetnek_a_biztositasi_dijak.144208.html

Hát marha jó...A biztosítók nem vehetik figyelembe a nemek közötti különbségekből eredő kockázatkülönbségeket...

Hát wazzeg, engem meg diszkriminálhatnak , mert fővárosi vagyok? Vagy azért mert fiatal?

Agyament dolog ez a különbségek megszüntetésére irányuló kozmopolita világszemlélet!

Én amondó vagyok, hogy mi vagyunk férfiak és nők, gyerekek felnőttek és öregek, vagyunk fehérek, feketék, sárgák, rézbőrűek. És minden csoportnak megvan a maga karakterisztikája, kár tagadni, kár egységesíteni, uniformizálni a világot, mert azért vagyunk ennyifélék, mert ez így jó az emberiség túlélési esélyeinek szempontjából.

Iszonyatos nagy álszenteskedés megy, leginkább az a célja ezeknek a liberális kozmoidiótáknak, hogy az embereket önvédelemre képtelen egok fogyasztói masszájává degradálja...

Re: nincs cím

#343624 GáborGábor Előzmény: #343580

Hajótőbe rakni pár kartonnal Dubaiban, aztán eladni a briteknek - a következő évben már 2 hajóval lehetne járni a tengereket ...

;)

Re: nincs cím

#343580 Fornit Előzmény: #343561

1 karton marlboro (2007)

UK ...................Ł50

Magyarország.... Ł19

Lettország.........Ł8

Dubai................Ł5

Árrések megvoltak akkor is :)))

Re: "Feltámasztják" a gyapjas mamutot

#343563 Sumér harcos Előzmény: #343407

de ilyen alapon.....akkor azt szerintem a strucc fogja kikölteni...:)

esetleg a nilusi krokodil:)

"Magyarországra járnak c…

#343561 Sumér harcos

"Magyarországra járnak cigarettát vásárolni az osztrákok

Magyarországon vesz cigarettát sok osztrák vásárló, mert az év elején emelkedett a dohánytermékek ára Ausztriában - jelentette az osztrák rádió internetes honlapja."

egészségükre...

Ukrajnában meg sok magyar vásárló vesz dohányt,üzemanyagot.

#343348 Netmaster Előzmény: #343345

Végülis elsősorban az számít, mekkora a születéskori méret, és nem az, mekkorára nő meg életében az állat (lásd pl. óriáspanda). Amúgy gőzöm sincs, mekkora lehetett egy újszülött mamut, és a kísérlet ezer más okból is elbukhat, így az egyelőre a tudósoknak is egy ugrás a sötétbe.

#343345 Sumér harcos Előzmény: #343189

érdekes sztori...kiváncsi leszek mi lesz belőle...:)

minden oké ezzel,illetve biologiai,klonozással kapcsolatos összefüggésekhez nem értek,mennyire megvalósitható ez?....

de mintha úgy rémlene,ugye...hogy ez a mamut a jégkorszakból,jóval nagyobb méretekkel rendelkezik az elefántnál....

elefánttal akarják kihordatni.......menni fog ez a vemhesség,és világra hozatal?

Re: Svájci frank

#343344 Ozzy_ Előzmény: #343164

gondoltam nem minden hátsó szándék nélkül ajánlotta a PSZÁF, hogy váltsák euróra a frank hiteleket...