Mollyt is szépen,óvatosan tekerik felfelé,Otit is most kell vkinek...függetlenedni látszik a bét a nemzetközi hangulattól,magányosan szállunk :D
Mollyt is szépen,óvatosan tekerik felfelé,Otit is most kell vkinek...függetlenedni látszik a bét a nemzetközi hangulattól,magányosan szállunk :D
Elmentem kajálni, látom megint belevettek 13.54kor 300darabot. Valaki nagyon optimista. Lehet nekünk is örülnünk kellene?
Én is támogatnám eme remek ötletet :D Kár hogy buxi a mai rését sem tudja betölteni...
n nem bánnám, ha párszáz pontot visszamenne. pesszimistán mondtam, hogy elmegy 24kig..sajnos.
Hát nem tudom minek örülnek hatisok.
Megnéztem már miért 24Kra várjátok, nem tudom leszorítót átlépve csak addig menne-e, 340pontra van.
Viszont órásig jutottam el, emelkedő csatija tetejénél vagyunk.
de nem megy !!! ez a 23600 lehetne egy sávozás végpontja,csak az a kérdés,hogy sávtető,vagy sáv alja lesz-e ??? :) 400-500 pontban gondolkodom
én már agyba szúrom magam, ha megy tovább ez a hati....szívás a köbön. de nem merek már longolni, pedig beleférne 24k-ig szerintem.
OTP, Telekom plöttyed, richter is leszorító környékén, de mínuszban ma, MOLlal játszogatnak, tépegetik.. kár, mehetne a visszateszt
OTP, Telekom plöttyed, richter is leszorító környékén, de mínuszban ma, MOLlal játszogatnak, tépegetik.. kár, mehetne a visszateszt
Még nem,elvégre ma is új csúcs van napiban,bár első órában van egy szép kanóc,délután meglátom....
nincsen még zászló, írtam. csak sztm majd lesz.
Nem tudom, nem néztem Egont.
Herceg zászlóját sem találom buxban. Ha optimista vagyok, akkor napoos emelkedésbe valami elliottot bele lehet erőltetetni, de nekem mindenképpen ez a leszorító a támpont.
Én vagy 26ezret látok, vagy 15.5at kb :)
hati vevő lelkes.
Na kikeresem már mi adott optimizmusra okot a kormányprogrammal kapcsolatosan, Matolcsy mit mondott.
gazd.rádió főoldalon cikk: megint felpörgött a hitelezés USAban.
herceg is :)) csak várnék vissza tesztet, de minek...
Tehát akkor 24100 környékére is mehet? Egon is valami 24000 feletti célról írt.
ez most oldalazni akar?
Hát valami törés már nagyon kéne, mert agymenés ami itt megy.