az év nyertese az ecofos. vagy a mutyex
Hallottam már róla:)
5200-as szinttől longolom kisebb megszakításokkal a papírt, remélem ma még tartja magát a kitűzött célhoz.
Pepe, nem ismered a Matgab-faktort?
;)
Eszedbe ne jusson hosszabb távra OTP-t venni!
:)
Elég gyengére sikerült a propagandám a Zwackkal kapcsolatban. Nem tudom miért jön mindenki a csökkenő eladásokkal?
A Bár listás számoktól feláll a szőr a hátamon, mégis veszek OTP-t is.
Természetesen rengeteg lehetőséget kínál a piac hasonló nyereségpotenciállal.
Zwack: bár nagyon divatos lett mostanában a pálinka, de rengeteg nívós konkurencia jelent meg és a Zwack nem nagyon tud megújulni mostanában.
A Jager reklámokat sokkal inkább nyomják, ez hosszú távon az unicum lemorzsoládásához fog vezetni (meg amellett a Jager jobb is sztem).
Szerintem 2011 nyerő részvényei:
blue-k:
OTP (de el tudom képzelni, hogy a MOL-t megint felmutyizzák egy adásvétellel akár 30k környékére is).
Egyéb:
RFV (bár nem annyit emelkedik, mint tavaly), talán beindul a Pannergy és a nagy setét ló a Chapel...
Egy ideje figyelem a Zwackot és látszólag ismét magára hagyták. Megvoltak a szokásos átkötések , forgalomnövekedés, hetes fibo-ról pattant.
Van benne legalább 20-30% simán.
Nekem már van rajta 4,5% nyerő, másoknak is jót szeretnék!
Természetesen eshet (ha lesz aki adja), de fél év öntés után inkább felfele vezet az út.
Chipek közül Otp
Kicsik között Cig, vagy RFV
Év eleji nyitó, év végi záró közti %-os különbség alapján.
Ez a "fogja hozni a legtöbb hozamot" mit takar? Hirtelen ránéztem a Rábára, és tényleg elég szépen nézett ki a tavalyi év első negyedében, az egész évet nézve viszont már messze nem olyan szép. Esetleg arra gondolsz, melyik papír szélsőértékei közt lesz a legnagyobb táv?
Ha Te phyl, akkor én KEG
és OTP
pepe miért hirdeted pár napja mindenkinek zwackot? mi lesz a nagy durranási lehetősége?
Tipp esetén szétválasztanám az A és a B kategóriás részvényeket.
Vegyetek Ti is Zwackot!
phylaxia