épp most a szakadás előtt zártam egy mini gbpusd shortot.
Ebben profi vagyok.
ejaculatio forex. :DDD
épp most a szakadás előtt zártam egy mini gbpusd shortot.
Ebben profi vagyok.
ejaculatio forex. :DDD
Tegnap este nyitott eurchf longom t/p-je sikerrel záródott ma reggel. Jókora fal tornyosul előtte ellenállásként, ennek legyűréséhez iszonyat energiák kellenek.
GBPUSD-ben ez a 11.-dik (ha igy marad) zöld gyertyás nap.
Nem semmi. Egy évre visszamenőleg egyik irányban sem volt ilyen sokáig trend. (Mármint csak + illetve -).
Az irány általában arra van amit nem hiszel el ,de majd meglássuk.EURUSD én nem hittem el bosszantó dolog 100 pip nem semmi.
Szinte tökéletes,ritkán látni ilyet. Nekifuthat a 40-nek. Naposon nincs akadálya. 3570 lenne az első cél. De ezt úgy sem hagyják. ;-)
Azt már nézted hogy EURUSD ben H4 en szép fülescsésze van.Kiváncsi leszek holnap vagy már éjel kitör e .
Kössz!
De csak h4-en volt biztos. Naposon határeset,bár jönnie kéne egy medvés napnak viszont hetesen akár 1,72-ig is mehet még ebben az évben.
Naposon már ékelődés látszik hónap végére remélem kitör felfele, addig hinta.
A kábel shortom eddig jó. :)) Nyitottam még usdcad és usdjpy longot, mindkettőt már zártam,de a jent újra nyitottam. Kitörésre számítok én is.
Szintén USDJPY longban. És tartom, mert szerintem hamarosan meg lesz a gyömölcse.
Nincs EUR pozim csak USDJPY ,USDCHF longom van, és fáradok.
Tegnap kivettem a shortot 1,5880-nál. Nem nagyon akart lejjebb menni. Ennél azért többre számítottam,viszont ma jobb helyről lehet próbálkozni. 1,6037-ről nyomtam egyet. Továbbra is csak h4-en lehet korrekció. Naposon mehet még felfelé.
Ismerős.
Mivel logikusnak tűnik ezért pont az ellenkezőjét lépem meg, mert a piac arra megy amerre többeknek fáj.
De mivel logikus lenne, ezért a piac úgy gondolja, hogy sokan az illogikus lépést lépik meg, ezért mégis a logikus irányba megy...
:D
1.5880 nál élég rendes támasz van,naposon talán jobban látszik szvsz.