Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: gl

#343869 Hathor Előzmény: #343840

Yo reggelt!

Forint erősödik, Dax futi kiugrott, Ázsia pluszban, Német gazdaság megállíthatatlan.

Itthoni kormány program előrejelzések jónak tünnek. Euro erősödik a dollárral szemben, sokan fogadtak az ellenkezőjére.

EUR/CHF jön le, ez a devizahiteleseknek jó, pláne az OTPnek, a devizahitelesek miatt.

Apple bazi jó jelentést tett közzé.

Úgy néz ki nincs megállás.

#343840 Hathor Előzmény: #343838

Ja és ugye maradt a divergencia stochasticban a felmenő árfolyammal szemben :)

Nyekkenhetne le holnap részemről.

Azt viszont mellé kell írnom felfele, hogy a 100as-200as cross alulról nem rossz, mintha alulról tartaná a gyertyát egy mutató ujjacska, és csak a pöccintésre várna felfele :)

#343838 Hathor Előzmény: #343832

Illetve a felfele menő órás elliott is véget érhetne.

http://postimage.org/image/gaso8azo/

Kérdés, hogy ezeknek a végeknek tényleg pont 200napost átlépve kéne bekövetkezniük, és leszorító akadályába ütközni? Majd ez a három nap eldönti, megnézzük hetes gyertyát pénteken.

Yo8!

#343826 Hathor Előzmény: #343818

A tegnapi csökkenő 15perces ékem is így lépett ki felfele, így benne hagyom a pakliban, valójában tök mindegy merre megy, csak menjen utána tovább egy irányba, ne forduljon vissza, mert a felfele állkitörésekkel tele van a puttonyom. Mindegy észrevesszük, ha kimegyünk fel és veszik ész nélkül tovább. Amennyiben meg fog és megy le, az még királyabb. Jobban szeretnék jelen pénzemből nagyobb mennyiséget venni lent, mint itt szétfosztva belépni fel, a sok kamu emelkedés miatt.

Délutáni utolsó zöld elliott lehet modosult pontilag, lehet 5ösre ment még csak zöld.. annyira kicsik a hullámok, hogy nem tudni melyik az egész hullám. Megnézem azzal is.

Illetve lefele nézve is vége lehetne ezzel az emelkedéssel a C.pontnak.

Mint mondtam nekem a nagy chart a lényeges, a többi csak megfigyelésre szolgál.

#343818 Waszeitung Előzmény: #343807

No ezt belájkolnám :D Egy hosszabb időtávot felölelő alakzat erős lehet,érdekes hogy pont itt lenne egy ellenállás miután áttörte a kemény diós zónát,beleértve a 200 napost is...bár emlékeim szerint,hambiék nagy erővel gázoltak át ilyenen hasonló szituban(Markersben most nem tudom megnézni).

Shortosan vagy anélkül nézve ebből most lefelé lenne az út,kitörhet felfelé is természetesen de a múltat nézve ahhoz jobban be kellene szűkülnie,messze van még a 3szög csúcsa..erre mondanám hogy akkor lássuk a medvét :D

Akpo én is csak nézem hogy mi folyik itt,talán nem kell szórni a pénztáraknak (ezt nem is értem)vagy csak a nagyoktöke játszik,de nem vágom ezt a homokozóhangulatot....

#343807 Hathor Előzmény: #343635

Okés.

Én maradtam az eredeti elképzelésemnél, kivárok, elég Nekem ebből a szűkülésből való kilépés. Eddig csökkenő háromszögnek raktam ezt a szűkülést, ma pakolgattam még a vonalakat, és tól-ig ez jött ki legjobban. Mivel átvittük 200napos mozgót, ék tetőt, így ez a leszorító marad utolsó ellenállásnak. Marad ennek figyelése. Nem tartom kizártnak, hogy lefordulunk róla, de majd kiderül.

http://postimage.org/image/gcs7cco4/

ha csökkenő háromszöget nézek, ha csökkenő éket, akkor is lehet nagyobb elmozdulás elhagyva a szűkülést. 4500-5000pontot nézek bele, abból akár 2-3ezer pont is elég lenne egyelőre :)

#343791 akpo7 Előzmény: #343722

Fogalmam sincs, hova tepik a sok pappert itthon es "vad"nyugaton, de ez rendkivul erdekes, ami megy!

Hatiban a MNYP-s orulet ota nem mertem nagy pozit felvenni pedig ereztem a felfelet. Rendkivul bizom benne, h. jon egy olyan idiota ev, ahol levezeteskent szinte stagnalo BUX mellett minden kispapirt feltepnek 50-100%-kal, amiben gyujtogetek/gyujtogettem es utana bevagnak mindent izombol... :)

#343754 Csilla76 Előzmény: #343722

ja, és időben kell longolni...ha a tavalyi évet nézem:-D

állat voltam...400ig bírtam,ott zártam és longoltam. majd 500 fölött zártam és vissza shortba. na itt nem zártam, pedig kellett volna és akkor lett volna egy harmadik kör...

akkora ökör voltam. bent álltam 350en..365ig jött le..d akkor is:-((

most shortban maradtam..megint.

#343750 matgab Előzmény: #343731

Végülis egész jól jártam azzal, hogy a BUX 1012-öt kényszerzáratták anno! :-)

És azóta nem indítottam új shortot...

#343722 Waszeitung Előzmény: #343701

Nem telhetetlen csak farok mert nem hitte el azt ami megtörtént....időben kezdjük másolni a tavalyi évet :D

#343701 akpo7 Előzmény: #343665

Hagyd, csak telhetetlen. Longot odaadtam 550-en, mert turelmetlen vagyok. Lehet, hulyeseg volt, de napiban ranezes nelkul nem volt rossz nyero. :)

#343673 Waszeitung Előzmény: #343665

Kb kompenzálja a mostani hülyeségemet...

A 90/60/90 engem is érdekel,gyártási évben lehet némi eltérés akár :D

Közel 2,5% ot mentünk ma,codálatos....

#343671 big-ebuy Előzmény: #343661

shortoltam is mert dolgozok ,és nincs időm nézni...de ma kitettem 1300sp vártam,onnan bummot:)így picike nyerőm lett csak