javítottam, köszi
javítottam, köszi
Elliottmaster:)
ezek után nem merek semmit mondani erre :))
Egy kis ismétlés sosem árt. A második szabály ugyebár az, hogy a 2. hullám nem mehet vissza az 1. kiindulópontja alá, a harmadik pedig, hogy az 1. és a 4. hullám közt nincs átfedés.
hmm, Én online szedtem le anyagot elliottwaven, de régen volt az már, lehet vissza kellene néznem, mert rosszul emlékszem?
Pontosan így tudom én is ezért kérdeztem hogy az elsőre vonatkozó honnan van.
Persze semmi rossz indulat remélem nem értettétek félre!
Nem Moszkvában hanem Leningrádban, nem Volgákat hanem Moszkvicsokat és nem osztogatnak hanem fosztogatnak. :)
Az említetthez hasonló szabály az, hogy a harmadik hullám nem lehet a legrövidebb, az első hosszára viszont nincs szabály.
Én sem hiszek ám a természet feletti dolgokban mint pl a fibo szintek hiszen mi köze van ezeknek a számoknak ahhoz hogy minek mennyi nyeresége illetve vesztesége van. Hogy mennyit ér. Meg amúgy sem értek hozzá. De a könyvet elolvastam és még mindig olvasom. Tény hogy ott vannak a számok és tény hogy ha jól eltalálod akkor eszméletlen pontossággal lehet előre telverzni. Nem vagyok guru sőt! Tanulom. De látok benne fantáziát. És azt viszont szintén nem hiszem hogy ha tényleg van ilyen hogy elliott hullám akkor csak bizonyos chartokon lehetne használni. Ha van akkor mindenhol van. BUXban is
Szerintem!
Azt gondoltam de mondjuk belőlük is van ugye kettő =)
Nekem ez van meg és ebben ilyet nem találtam:
Érdekelne hogy honnan van ilyen addiciónális infót. Pláne mivel korrektnek tűnik.
Megint a szabályokkal jöttök, meg a könyvvel.
Hogy a fenébe lehet egy buxban olyan szabályos dolgokat csinálni elliott ugró bugró pontjai között, én mint tudjuk nem veszem komolyan.
Mondjuk egyelőre nem látom mihez tartozik ez a topik, de kikeresem a blogbejegyzést.
prechteréknél.
köszi köszi!!
De egyet nem értek: "Mivel az elliott szabálya kimondja, hogy az első emelkedő szakasz nem lehet a legnagyobb és a legerőteljesebb"
Ezt hol olvastad? Én ilyennel nem találkoztam még pedig itt van a könyv a kezemben.
Nem olyan régi írás, egy pillantást lehet érdemel. :)