Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP elemzés - 2011 január

Re: nincs cím

#343555 Netmaster Előzmény: #343549

Egy kis ismétlés sosem árt. A második szabály ugyebár az, hogy a 2. hullám nem mehet vissza az 1. kiindulópontja alá, a harmadik pedig, hogy az 1. és a 4. hullám közt nincs átfedés.

#343549 Kissherceg Előzmény: #343540

hmm, Én online szedtem le anyagot elliottwaven, de régen volt az már, lehet vissza kellene néznem, mert rosszul emlékszem?

#343541 ang3lt Előzmény: #343540

Pontosan így tudom én is ezért kérdeztem hogy az elsőre vonatkozó honnan van.

Persze semmi rossz indulat remélem nem értettétek félre!

#343540 Netmaster Előzmény: #343530

Nem Moszkvában hanem Leningrádban, nem Volgákat hanem Moszkvicsokat és nem osztogatnak hanem fosztogatnak. :)

Az említetthez hasonló szabály az, hogy a harmadik hullám nem lehet a legrövidebb, az első hosszára viszont nincs szabály.

#343534 ang3lt Előzmény: #343531

Én sem hiszek ám a természet feletti dolgokban mint pl a fibo szintek hiszen mi köze van ezeknek a számoknak ahhoz hogy minek mennyi nyeresége illetve vesztesége van. Hogy mennyit ér. Meg amúgy sem értek hozzá. De a könyvet elolvastam és még mindig olvasom. Tény hogy ott vannak a számok és tény hogy ha jól eltalálod akkor eszméletlen pontossággal lehet előre telverzni. Nem vagyok guru sőt! Tanulom. De látok benne fantáziát. És azt viszont szintén nem hiszem hogy ha tényleg van ilyen hogy elliott hullám akkor csak bizonyos chartokon lehetne használni. Ha van akkor mindenhol van. BUXban is

Szerintem!

#343531 Hathor Előzmény: #343528

Megint a szabályokkal jöttök, meg a könyvvel.

Hogy a fenébe lehet egy buxban olyan szabályos dolgokat csinálni elliott ugró bugró pontjai között, én mint tudjuk nem veszem komolyan.

Mondjuk egyelőre nem látom mihez tartozik ez a topik, de kikeresem a blogbejegyzést.

#343528 ang3lt Előzmény: #343525

köszi köszi!!

De egyet nem értek: "Mivel az elliott szabálya kimondja, hogy az első emelkedő szakasz nem lehet a legnagyobb és a legerőteljesebb"

Ezt hol olvastad? Én ilyennel nem találkoztam még pedig itt van a könyv a kezemben.

Nem olyan régi írás, egy…

#343525 Kissherceg

Nem olyan régi írás, egy pillantást lehet érdemel. :)