Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: nincs cím

#343554 Hathor Előzmény: #343551

Mondjuk most nézve tény, hogy a kék emelkedő csatim teteje pont oda mutat :)

na de ettől nem mondom, hogy oda megy.. sőt..

mint mondtam letörést várnék leszorítóról, ami hihetetlen egyelőre a jó hangulatra, de mégis erre "játszom". Amennyiben nem törik, viszi át, akkor új forgatókönyv jön, főleg ha támogatja a piac az emelkedést.

#343548 Hathor Előzmény: #343543

Bocsi, ebédeltem.

nálam letörést árfolyamban, elvielg, ha menne le stoch azt jelentené, de ma visszafordult ugye, így passz, aforgalom viszont kevés egyelőre.

wasi, 24300ot nem mondtam, max herceg. Én a leszorítót fiygelem, feljebb nem nézek egyelőre, arra ráérek. Emelkedésben a a csökkenő ék céláráig láttam csak, ami 700-750között teljesen teljesült, a csúcsok miatt 6-700közé vártam, de számok alapán tickre ide kellett jönnie.

#343527 Hathor Előzmény: #343522

ja és így messziről nézve a a chartot, árfolyam, stochastic viszonyt, akkor egy divergenciát is látni az emelkedő árfolyam, csökkenő stoch között. Ráadásul a forgalmi gyertyák is alacsonyak.

#343522 Hathor Előzmény: #343517

Okés figyelek, egészen más lettél az eddigi hsz.-ekhez viszonyítva ,-)

1.46-ig eur/usd? ilyen jó lenne a hangulat? nem tudom megnézem mindjárt.

Amennyiben nem untatom nagyon a nagyérdeműt, wasi kérdésére megnéztem meddig mehetünk még max shortos szemmel.

Megnéztem az utolsó leszorító magasságát.

Csináltam egy minden mozgó, fibo nélküli chartot.

Nézem a piros leszorító vonalat, ami szűken vett leszorító, elvileg azt most értük el.

Nézem fölötte a lila leszorítót, ami kanóc végekre van rakva.

A piros leszorító és az alsó piros támasz vonal együttesen a csökkenő háromszög, amit nézek hogyan alakul, elvileg örültem a megérintésének, mert erősíti szerepét, ha lefordul róla.

Amennyiben kimegyünk fel, akkor is igazodni kell valamihez, így beraktam egy emelkedő csatit kékkel, ami nem annyira komoly emelkedő csati, de azért fent hagyom.

Kb. ennyi a meddig emelkedhetünk nálam short szempontból.

http://postimage.org/image/anzhj76s/

Nah!! Euró egyenlőre ne…

#343517 lyonell

Nah!!

Euró egyenlőre nem jött be a 272-eseket nullában dobom,mert ahogy elnézem eur/usd feljöhet most 1.46-ig.Hathor jól figyíelj kis mínusz volt rajta :)

De nyitok longot,mert valószínű Duplacsúcs lessz a 26 ezer :) ez a forgatókőnyv amit pezzegetek egy ideje.Bepróbálom

Be sok kérdésetek van:))…

#343514 kerikoma

Be sok kérdésetek van:))

hati 500 fölött, bux pedig 700 fölött zár és kész:))

Most vajon rángatják fel…

#343507 Benjoe

Most vajon rángatják felfelé tovább, vagy elég volt mára ennyi?

Re: jk

#343490 Hibaz Előzmény: #343486

És mi lenne akkor,ha tényleg létrehoznának egy állami eszközkezelő ingatlanalapot ?? Otp 7000 ??

ki tudja,rossz hitelek nélkül lenne vételi erő..:))