ennyire komoly?
Angliai dolgokban tudtok segíteni?
Olyanok érdekelnek, hogy ha ott van bejelentett lakcímem + munkahelyem akkor ha utánam jön a családom a kisi után kapnánk családi pótlékot vagy valami juttatást? Óvoda meg hasonló családi dolgok érdekelnének.
Nem akar valaki véletlenül rendelni a UPC-től netet vagy digitális kábel tv-t? Ha igen, keressen meg PÜ-ben. Lenne hozzá egy apró kérésem. Köszönöm!
Vagy ő irná le, de:
lenne benne egy extroveltált embertől 5 mondat, egy intaroveltált embertől 5 mondat, stb...
:)))
Ilyenkor lenne vicces egy sittes levelezőpartner:)
Vagy mondatonként más-más írná a motivációs levelet. Esetleg összefognának tizen és 1/10 arányban írnának egymáséba, így mindenkié 10 írásból tevődik össze:)
Vagy kiadni az általános iskolás gyereknek (ha van) szépírást gyakorolni:)
Erről a vizeletmintás vicc jut eszembe, mikor a férj a terhes feleségét kérte meg, hogy ---jen helyette.
Kiváncsi vagyok mi lenne ha más irná meg... :DDD
Eddig nagyon úgy fest, hogy a dolgozók bő 90%-a igencsak ki van akadva.
Sokan itt dolgoznak már több,mint 4-5 éve és most jogosan fel vannak háborodva, hogy grafológushoz viszik a kézzel írt motivációs leveleket. Ez egy csúnya nagy öngól lesz a vezetés részéről. Sok ember nem írta meg kézzel, de felszólítottak mindenkit, aki így tett, hogy holnapig adják le a kézzel írt levelet.
Többen mondták, hogy ha nem tetszik nekik a Word formátum, akkor felmondanak és keresnek inkább egy új állást, mert ennyi idő után finoman szólva is etikátlannak tartják, szvsz teljesen jogosan.
Nem tudom ehhez nem kell e beleegyezés. Ilyen bevásárlóközpontban vendégszereplő grafológus pl nem is elemez vitt írást csak amit előtte írnak nehogy mást elemeztessenek ki, vmi ilyesmit olvastam egyszer.
vagy átvilágítás vagy tanulmány, hogy ki mennyire szeret még ott dolgozni:-)
Nem tudom, de bekértek mindenkitől magyar/angol nyelvű önéletrajzot + kézzel írt motivációs levelet, amit meg pláne nem értek, mert azt akkor szokott írni az ember, ha jelentkezik egy állásra, nem pedig akkor, amikor már ott van x éve.
Kiugrasztottuk a nyulat a bokorból, mert Wordben lett megírva a motivációs levél és így lett beadva, de közölték, hogy mindenképp kézzel írt kell, amiből szvsz következik, hogy viszik mindenkiét grafológushoz. Nincs takargatnivalóm, de rühellem az ilyen módszert.
saját cégednél ha ott dolgozol miért kell motivációs levél?
Vagy pályáztál valamit vagy előirták, hogy mindenkinek kell irni....
Van valamilyen jogszabály, stb., ami alapján megtiltható az, hogy a munkáltató grafológushoz vigye a már évek óta ott dolgozó munkavállalóinak frissen megírt motivációs levelét?
köszi. Mindegyik talál valamit.
Lehet, hogy tűzfal és virusirtó helyett a hálózati kábelt kellene elvinni ha nem vagyok itthon?
nem tud valaki egy jó kémprogram irtót. Ingyeneset!
banyiz!
Fogság után nehéz rögtön egy új könyvbe fogni, úgy hogy ne érezz színvonalesést, de azért email-ben átküldtem néhány új címet ill. kapcsolódó témát hátha sikerül :)
köszi:-)
totál dilettáns az egészhez szegény, és nem is hisz benne..hehehe, de a szűzkéz mindig szerencsét hoz, lehet, hogy be kellene állítani egyszer:-)
Na ugye. Grat, megy ez.
Mi lenne ha az anyós trédelne?