Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Anglia

#347204 Zabás

Angliai dolgokban tudtok segíteni?

Olyanok érdekelnek, hogy ha ott van bejelentett lakcímem + munkahelyem akkor ha utánam jön a családom a kisi után kapnánk családi pótlékot vagy valami juttatást? Óvoda meg hasonló családi dolgok érdekelnének.

Re: nincs cím

#346344 Amatoregy Előzmény: #346335

Vagy ő irná le, de:

lenne benne egy extroveltált embertől 5 mondat, egy intaroveltált embertől 5 mondat, stb...

#346335 Fornit Előzmény: #346332

:)))

Ilyenkor lenne vicces egy sittes levelezőpartner:)

Vagy mondatonként más-más írná a motivációs levelet. Esetleg összefognának tizen és 1/10 arányban írnának egymáséba, így mindenkié 10 írásból tevődik össze:)

Vagy kiadni az általános iskolás gyereknek (ha van) szépírást gyakorolni:)

#346332 Amatoregy Előzmény: #346291

Erről a vizeletmintás vicc jut eszembe, mikor a férj a terhes feleségét kérte meg, hogy ---jen helyette.

Kiváncsi vagyok mi lenne ha más irná meg... :DDD

#346291 zeeh_ Előzmény: #346259

Eddig nagyon úgy fest, hogy a dolgozók bő 90%-a igencsak ki van akadva.

Sokan itt dolgoznak már több,mint 4-5 éve és most jogosan fel vannak háborodva, hogy grafológushoz viszik a kézzel írt motivációs leveleket. Ez egy csúnya nagy öngól lesz a vezetés részéről. Sok ember nem írta meg kézzel, de felszólítottak mindenkit, aki így tett, hogy holnapig adják le a kézzel írt levelet.

Többen mondták, hogy ha nem tetszik nekik a Word formátum, akkor felmondanak és keresnek inkább egy új állást, mert ennyi idő után finoman szólva is etikátlannak tartják, szvsz teljesen jogosan.

#346259 Fornit Előzmény: #346119

Nem tudom ehhez nem kell e beleegyezés. Ilyen bevásárlóközpontban vendégszereplő grafológus pl nem is elemez vitt írást csak amit előtte írnak nehogy mást elemeztessenek ki, vmi ilyesmit olvastam egyszer.

#346119 zeeh_ Előzmény: #346117

Nem tudom, de bekértek mindenkitől magyar/angol nyelvű önéletrajzot + kézzel írt motivációs levelet, amit meg pláne nem értek, mert azt akkor szokott írni az ember, ha jelentkezik egy állásra, nem pedig akkor, amikor már ott van x éve.

Kiugrasztottuk a nyulat a bokorból, mert Wordben lett megírva a motivációs levél és így lett beadva, de közölték, hogy mindenképp kézzel írt kell, amiből szvsz következik, hogy viszik mindenkiét grafológushoz. Nincs takargatnivalóm, de rühellem az ilyen módszert.

#346117 Amatoregy Előzmény: #346113

saját cégednél ha ott dolgozol miért kell motivációs levél?

Vagy pályáztál valamit vagy előirták, hogy mindenkinek kell irni....

Van valamilyen jogszabál…

#346113 zeeh_

Van valamilyen jogszabály, stb., ami alapján megtiltható az, hogy a munkáltató grafológushoz vigye a már évek óta ott dolgozó munkavállalóinak frissen megírt motivációs levelét?

#344220 Amatoregy Előzmény: #344203

köszi. Mindegyik talál valamit.

Lehet, hogy tűzfal és virusirtó helyett a hálózati kábelt kellene elvinni ha nem vagyok itthon?

banyiz! Fogság után ne…

#343330 Scipio

banyiz!

Fogság után nehéz rögtön egy új könyvbe fogni, úgy hogy ne érezz színvonalesést, de azért email-ben átküldtem néhány új címet ill. kapcsolódó témát hátha sikerül :)

#341248 Csilla76 Előzmény: #341244

köszi:-)

totál dilettáns az egészhez szegény, és nem is hisz benne..hehehe, de a szűzkéz mindig szerencsét hoz, lehet, hogy be kellene állítani egyszer:-)

Sziasztok, képzeljétek, …

#341239 Csilla76

Sziasztok, képzeljétek, felvették kislányomat oviba, államiba:-)

nagyon örülök neki, nekem ez volt a karácsonyi ajándék.

ma meg nem is baj, hogy nem trédelek egészen szerdáig, anyós itt van, nem érdemes akkor mindig csak a bukta van:-)