Nagy a pörgés itten az utóbbi időben ...
Vajon Gazdagodó kollega merre járhat?
:)
Nagy a pörgés itten az utóbbi időben ...
Vajon Gazdagodó kollega merre járhat?
:)
Orcoban hasonló most a feeling. Robbanásra készül, alakulgat kint a fordított fej-váll (jól be is zsákoltam), erre nem elkezdett erősödni a forint? :-/
Ha kitör, visszamehetne pár napig 280 környékére, mert ez itt a Kívánságkosár. :)
Legalább ennyire nyilvánosan ne licitálnának egymás alá :)))
Amennyire időm engedi ránézegetek erre is, de azt látom, hogy szabadulni akarnak... nem is értem, hogy miért?
Nem mertem boviteni, igy nem volt sok. Szoval a 20-30 pontos elmozdulasok nem igazan nekem koszonhetok. :)
40%-at eldobtam, mert megfogadtam, h. nem kockaztatom a konnyen jott profitot. Az azert tulzas, h. ellattak a bajat, de utjat alltak valoban a meredek emelkedesnek...
De azért érdekes, ahogy beírtam rá pár percre el is tűnt az eladói oldal... kb a duplája volt az eladói oldal mint a vevői...
hazaértem; Kapusi kolléga generált egy csepel-rallyt? 7 millió ft-os forgalom?
Jól kitömték magukat.
Jó lehet a cég idén, de kicsit korán ittak még a medve bőrére szvsz.
érdekes, egy bolond 100at csinál alapon beleugrott a sok speki oszt most már több eladó van mint vevő :)
Gondolkoztam, h. berakom eladni a pakkot limitre, de ugy dontottem, megvarom, h. attori e a 350-et, ami a multkor nem ment neki. Most mar van lehetoseg arra is, h. vmi hirrel megtamogatjak a ralit, szoval kivarok. Az 1. brutal forgalmu napon majd dobom (lehet meg az a mai is).
Szvsz DT-zik.
Viszont ostoba, hogy ennyire reklámozza.
Ez igaz, de miért csinál ekkora hírverést? Drágán akar venni? :-)