Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#343355 Hathor Előzmény: #343353

A tegnapi csökkenő ék csinálja célárát, ahogy mondtam tegnap, képem majd csak 5perc múlva lesz 9.15től. BUX Ék célára 22600-700közé mutatott.

Majd kiszámolom

Yo reggelt!

#343331 Waszeitung Előzmény: #343327

Minden összefügg mindennel:usák indexek között általában nasi mutatta az irányt,apple jelentős komponens benne,mivel ez utóbbi esett,így esik nasi is,ezáltal esnek hambi indexek,így bezúg magyar piac is,egyszerű ez :D

Bud csak a végeredményt mondta :D

#343327 Chaby Előzmény: #343200

tényleg nem mára gondolt. Hanem "most"-ra :)

És mivel Bud Hati kereskedése szorosan összefügg az S&P mozgásával, ezért bátorkodtam jelezni, hogy ma USA nincs nyitva. Bocsánat :)

Apple hogy kapcsolódik ide? ;-)

korrekt felkötést láttha…

#343275 szotyi

korrekt felkötést látthattunk ma is

értelme mi volt?

#343272 BudFox Előzmény: #343216

Húhú..akkor holnap a nasdaq tuti minuszban lesz..mert Apple -nek elég nagy a hányada az indexben.

#343256 Hathor Előzmény: #343252

mini zsével a béten nem lehet pénzt keresni, csak gyakorlásra jó, devizán 100xos tőkeáttét nem olyan rossz :)

#343253 Ricsi Előzmény: #343234

Bocsi főnök, de hülyén nézne ki, ha valaki ideírja, hogy ma USA zárva vagyon, én meg másik topikban válaszolok.

#343252 Djibouti Előzmény: #343249

Na ezt még emésztenem kell. Ki mondta, hogy a Forex bonyolult??? :) Csak sajnos ahhoz most marha mini a zsetonom.

Köszönöm a válaszokat!

#343249 Amatoregy Előzmény: #343242

igen.

ha előtte a long pozira bevittél egy zárási célárat is. Ekkor stoploss esetén kell dupla fedezet.

Ha nem vittél be célárat akkor stop loss esetén nem kell dupla fedezet.

de ha long pozid van és van stoploss is:

a:) zárás esetén dupla fedezet kell (ekkor nem törlöd a stoploss árat)

b) törlöd a stop loss árat és zársz, ekkor nem kell dupla fedezet...

Itt minden ügylet párban van.

de ez minden brókernél igy van...

Ha stoploss is van az már páratlan..

#343248 Hathor Előzmény: #343242

Szia,

Üdv a fedélzeten, isten hozott, ellenben mi szél fújt téged a magyar piacra, ha máson kereskedsz?? Nem váltanék magyarra semiképpen, ez pénznyelő.

Demján is megmondta mai riportban, az ország 10befektető kezében van.

Azt csinálnak a piacunkkal relatíve kis pénzzel, amit akarnak.

Random Capital topikban nagyobb sikerrel kapsz választ.

OTPnek is bödületes nagy forgalma van, alig haladta meg a fél millió darabot!

Sziasztok! Új vagyok. M…

#343242 Djibouti

Sziasztok!

Új vagyok. Magyar piacon még soha nem kereskedtem. A RC-nél nyitottam számlát. Mondtak egy-két dolgot amit nem tudok megemészteni. Akinek ott van számlája, erősítse meg, hogy úgy van, vagy én értettem félre:

Pl. ha nyitok egy kontraktussal egy long pozit, stop-loss megbízást csak úgy tudok tenni, ha beállítok egy ellentétes pozíciót. És ezt csak akkor tudom megtenni, ha rendelkezésemre áll az újabb kötéshez az összeg fizikailag. Ez így van?

#343234 Kissherceg Előzmény: #343228

BUD usa offolási szokásait ne támogassuk ezen helyen légyszives. :) Jó nap ez a mai, rá se kell nézni a piacra :)

#343203 Hathor Előzmény: #343190

Jól teszed, szövegelj csak, legalább lesz hsz. a topikban ,-)

a kivárást is jól teszed, nincs itt az ideje, mint írtam múlt héten, egyelőre maszatolás a mozgók közé szorítva.