Nem tudja vki? A Portfolió Global Trader ugye nem MT4 alapú?
Nem tudja vki? A Portfolió Global Trader ugye nem MT4 alapú?
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy 2011. január 25-től (kedd) kezdődően technikai elemzéseink új formában és tartalommal, a MetaTrader 4 kereskedési platformba integráltan is elérhetővé válnak valós számlával rendelkező ügyfeleinknek!
Az eddig a weboldalunkon közölt napi elemzések természetesen továbbra is bárki számára hozzáférhetők maradnak, azonban valós számlával rendelkező ügyfeleink az Admiral Markets Magyarország és a Quantum Research együttműködésének köszönhetően a MetaTrader4 'Terminál' ablakának (CTRL+T) 'Levelesláda' fülén keresztül egy bővebb, új elemeket is tartalmazó elemzést is olvashatnak.
Az új csatorna használatának előnye, hogy így ügyfeleink egy közös felületen találják meg elemzéseinket és kezelhetik portfoliójukat. Elemzéseink próba jelleggel, 2011. január 25. és február 28. között kerülnek kiküldésre a MetaTrader4 platformon keresztül.
Várjuk véleményüket, tapasztalataikat az új formával, tartalommal és a küldés módjával kapcsolatban!
Szerencsére 1 napos csoda volt, tegnap minden rendben ment.
Igen, akkor nem lehet.
Ez a tegnapi dolog nem tetszett mert a pozijaim egy részét záróban nyitom. Legalább aznap már nem mehet ellenem :))
Bocs igazad van. Én a tdt-re gondoltam.
Viszont nyitó szakaszban (9:00-9:02) én nem tudtam ajánlatot sohasem bevinni.
Pedig így szoktam bepróbálkozni lekötésekbe/felkötésekbe, semmi probléma nem volt.
Mi lesz így...
Köszi az infót, akkor eddig minden szép és jó... :-)
Ez meg sem fordult a fejemben. De gondolom 3 hónap elég, hogy a következő tali költségét kitermeld a brókercég székhelyén történő vendéglátásra.
:DDD
Jó a menetrendszerinti járat is, nem kell magán gép.
:D
ha addig lenullázom a szlamat, majd kérem herceget, h törölje a reggemet is innen :DD
ma érkezett meg az átutalás, eddig korrekt minden, azért jó a magyar nyelvű üfszolgálat ha valaki nem tud urdul :)
szóval még éles tapasztalatok nincsenek de ez csak login kérdése, h demo-ra v. live accountra loginolsz
olvasom itt a random meg mindenféle magyar platformos vergődéseket, aszem egy öröm, h rászántam magam a váltásra
-megy nonstop
-működik minden megbízási forma
-követőstop, amilyet akarsz
-indikátor hegyek (akinek kell)
-ha lezársz egy pozit, abban a pillanatban kész az egyenleged
-nincs swap
-fix spread
-nincs havi költség semmi (real, szla vezetés, .....)
-nincs digipass :DDDD
-0,05 lot a legkisebb kontrakt
-működik a TA, mert nem egy GAP van a reggeli nyitás miatt charton, ahol trendtörés lenne
ennek egy jó része az MT4 alapértelmezett része, de ez nem újdonság
egy a lényeg, használj Stop Loss-t
Ez meg mi már megint.
17:02 kor nem enged ajánlatot bevinni mert:
Hiba!
A zaró ajánlatgyűjtési és ügyletkötési szakasz között nem lehet ajánlatot adni/visszavonni/módosítani
Köszönöm, megnézem.
Autósba írom a kesztyűset.
Szia.
Az mi?
:))
Sosem volt ilyen rendszerem, én az a telefonálós vagyok, a kőkorszakból....:))
kb mikor?
Certifikátok topik.
Certit mindig venni kell. Akár long akár short. Úgy működik mint egy részvény. Van állandó árjegyés benne mindkét oldalon (5000-10000 db-os tétel).
Amire figyelni kell:
- lejárat (lejárati nap előtti utolsó 2 napban lehet vele kereskedni utoljára)
- kiütési szint (akkor is bukod, ha magyar kereskedési időn kívül éri el az árat)
- nem kell hozzá árváltozás esetén fedezetet biztosítani. (vettél 250-ért valamit és annak csökkent az ára, de neked longod van, akkor 200-at ér. Ennyiért tudod eladni.)
- egyszerre mindkét irányban állhatszt
- működnek a készletértékelési elvek...