Kapusizsombi bevásárolt? Nagyon futtatja a papírt. :-) már 1200as árak röpködnek.
Kapusizsombi bevásárolt? Nagyon futtatja a papírt. :-) már 1200as árak röpködnek.
Annyit korrigalnek, h. a 305 az 52 hetes zaro max., de van egy szep nagy kanocunk is, mert az 52 hetes max. az 353.
Neztem kicsit realben, mit adnak-vesznek, de nem alljak utjat eddig. Ha uj csucsra (ugy nezem, 305 fole) zar a magasabb alj utan, TA alapon VETEL lesz.
na, bakker... nem vagyok otthon, így megint csak az ismétlést látom.
ez a 70k kötés felébresztette a spekiket.... gyanítom a jövő hét a csepelé lesz....
ui.: hogyan tudnak egyesek real nélkül tőzsdézni? engem még így is bosszant, hogy ritkán kereskedek, ha nincs "élő" adat...
A bohóckodásra szánt pénzem pflax-ban van.... 700-ig terveztem tartani....
de mostanában alig mozog. bár tegnap volt egy 10k-s vétel ott is, így remélem, hogy még januárban lesz benne egy nagyobb meghúzás...
Nincsenek eladók. A pár forintozó benn van a könyvben, és ha kiveszik nem nagyon állnak a helyükre. Beleadás meg napok óta nincs, kezd stabilabb kezekbe kerülni.
Batrake a szerencse! :)
Amugy amit lenn leirtal, biztatoan hangzik. Persze ki kell hogy forrjon, de akkor mar kevesebb zset lehet majd fogni rajta.
Ebben az évben nagyot robbanhat, kiemelt figyelem illeti. :)
ha minden igaz könyvön kívül ment, mert nem volt bent a könyvbe...
Igen, úgy látszik sikerült másnak is kicsit bemutatni. Én most úgy gondolom nem is fog visszaesni, mert megint más ha hírre beletépek a skalpért, vagy ha hiszek a fundamentumban és nem adom el áron alul. A kis közkéz miatt nem kell sok stabil kéz, elég ha néhány közepes büfi betankol itt és utána helyre teszi az árfolyamot.
Egyébként az is szép a Csepelben, hogy ezek a CNC gépsorok amiket gyárt iszonyat drágák (a jövő évre már most tudott két megrendelés ugye több mint 5 milliárd Ft), ezért ha beindul a szekér akkor most még hihetetlen árbevételek keletkezhetnek. Erről persze még korai lenne álmodozni, elvégre ez nem egy Genesis, itt a tények egyelőre épp elég beszédesek.
azért ma ment egy szépet a papír :)
Szerintem még a kutya sem figyelt fel a papírra, ezért van ott ahol van. A kis közkéz miatt nem likvid, ezért unalmasabb időszakban simán megeshet, hogy néhányszáz darabokkal nyomják le-vagy fel pár százalékot. Én nem titkoltan ezért szedtem össze a tudható infókat róla, hogy kicsit többen foglalkozzanak vele, akkor az árazás is hamarabb fog közelíteni a valós értékhez.