erstehez tudok majd akciós számlanyitást, csak egy kis türelem :)
erstehez tudok majd akciós számlanyitást, csak egy kis türelem :)
Van egy certifikatok topik, ott van sokminden a certikrol.
Kezdőknek legegyszerűbb, legolcsóbb, és legjobb sztem a KBC Equitas.
Én 10 éve használom, semmi bajom nem volt vele.
Aztán ha már a hazai piacon magabiztosan mozogsz, akkor érdemes esetleg mást is használni.
Sziasztok!
Hol tőzsdéztek melyik cégnél?
Szeretnék én is tőzsdézni, OTP részvény érdekelne, de nem tudom, hogy melyik céget válasszam.
Előre is köszönöm a segítséget.
Szisztok!
Certifikátokkal, hogy kell kereskedni? Turbo long, turbo short? Alapból eladni kell TS-nél vagy hogy működik?
Köszi
Szerintem a legtobb helyen lehet ennyi penzel is szamlat nyitni, anno en is ennyivel kezdtem. Marmint ha magyar piacon szeretne.
Tőzsde.
Nem lehet elég korán kezdeni.
Tőzsde?
Unicredit. 2 hó 7 %. Ha havonta megfordítasz rajta 150.000 FT-ot akkor teljesen ingyenes. Érts ráutalsz mindenhónapban 150.000 FT-ot majd másnap interneten visszautalod. Az első 150.000 FT-ot meg leköti. Ha nem ezt teszi kb havi 540 FT a számlavezetési díij.
Sziasztok.
Fiam ma úgy döntött, hogy kamatoztatné a pénzét. (150e ft)
Nyitnék neki online számlát.hol nyissam, lehet e ennyivel?
Köszönöm!
http://www.admiralmarkets.hu/trader/calc/
usd huf-ot lehet kereskedni, eurhuf csak demoban van és elszámolásra szolgál a huf számláknál.
(Én élesben még nemláttam csak usdhuf-ot)
Tőkeáttétel menetközben változtatható. Ha van egy éles számlád utána annyit nyitsz amennyit akarsz ugyanabban a pénznemben.
180 napra nemtudom mennyi a rollover.
usd huf vétel 0,1 lot 1:100 tőkeáttétel. Nyitó ár 207 záró ár 197. Veszteség 100.100 FT.
Vagyis 0,1 lot esetén ha 10 FT-al szemben megy veled a piac 180 napon belül akkor teljes tőkevesztés.
Short esetén a swap pozitiv, 55 FT, ellenkező irányban 135 kamato fizetsz.
Szerintem 100.000 FT-hoz sok a 0,1 lot, ha nem akarsz ránézni.
a számológép linkje meg az első sorban. Számolgass..
Az Amira Markets-nál, ha nyitok 100.000-Ft értékű számlát,majd veszek 0,1 Lot Usd-t 100-as tőkeáttétel,tarthatom a pozíciót180 napig? Mennyi kamatot fizetek? Ugyanaz igaz 500-Usd számla nyitás esetén? A tőkeáttét mértékét lehet változtatni számlanyitás után? A többi kereskedőnél ez hogy van ?Én azért néztem ezt a céget mert van Otp-nél számlája és Bp-en írodája,lehet Usd/Ft,Eur/Ft kereskedni,Ft-ban számlát nyitni. Van valakinek rossz tapasztalata?
meglévő otp-t szerettem volna eladni, ez pedig nem short hanem eladás :)
nekem jó lesz, megfelel mindenben az elvárásaimnak
már csak azt várom, h a lé megjelenjen a számlámon
Kell neked shortolni az Otit...:)
hoppá!!!!
xtb demon nyomtam egy otp eladást (volt részvényem.) azt mondja, hogy a piac zárva...
hozzanak MT4 platformot!!!!!
Bár a lengyeleknél is vmi más pörög:
http://kbctrader.pl/platforma-kbctrader-przykladowy-ekran1.jpg
ja, ez így jóval egyszerűbb nem? Még fejleszteni se kell semmit.
Pont most akartam linkelni. Ha jól emlékszem, már tavaly júniusra ígérték a külföldi piacokat.