Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dühi

Re: nincs cím

#345900 Csilla76 Előzmény: #345893

látom nemcsak én néztem bambán tegnap az esőt:-) én tegnap 890en eladtam és 870ről shortoltam egy kicsit..aztán azt hittem, hogy 830nál megáll és megy felfelé...sajna nem így lett..

A rohatbüdösqrvanyátneke…

#345893 wizes

A rohatbüdösqrvanyátnekemnek!

Tegnap reggel 9 előtt véglegesítem: nyitóban vagy max 9h10p-ig betenni a fibóm alá 10 pöttyel a szert és lesni de mindenképen kidobni!!

Én majom semmit nem csinálok, hanem mozizok, aztán menteni a mentendőt: esésbe beleveszek.

Vége: amit 1 hónapig kuporgattam azt tegnap elbuktam.

Nincs még egy ilyen barom bal**** idióta hülye aki magát bacca seggbe.

100x buktam már így tudtam mit kell tenni, és nem. 101x szer is elkövetem ugyanazt a hibát, miközben ellenszérumom van.

Yrgg!

Ahogy látom, azért nyitóban és talán utána visszajöhet valamennyi zsozsó.

#342726 Csilla76 Előzmény: #342720

juj de csúnyát tudnék mondani...:-(

tanulság: ok, az hogy szpás nem kifejezés...év elején volt az ezüst 30-31...azt hittem emelkedik, a francot, megy vissza..csakhogy szívatósan...ha akkor shortolom, ma már király vagyok, de nem..longoltam. ugyanígy érdemes a gbp/jpyont nézni, az meg éppen ellenkezőleg...mélyen volt és emelkedik..az anyjukat. no, ezt a kettőt kipécéztem, figyelgetem. a kávéval meg játszok, inni is szeretem, miért ne?:-)

#342716 Csilla76 Előzmény: #342713

ok, de a dühihez hozzá tartozik, hogy ezüstben szopika van, viszont kávéban menő vagyok. abban eddig csak nyertem...hm..miért vanez?:-)

#342709 Csilla76 Előzmény: #342352

Hathor, szerinted az ezüst most hogy korrigált mehet még feljebb? tudsz segíteni? köszi.