látom nemcsak én néztem bambán tegnap az esőt:-) én tegnap 890en eladtam és 870ről shortoltam egy kicsit..aztán azt hittem, hogy 830nál megáll és megy felfelé...sajna nem így lett..
látom nemcsak én néztem bambán tegnap az esőt:-) én tegnap 890en eladtam és 870ről shortoltam egy kicsit..aztán azt hittem, hogy 830nál megáll és megy felfelé...sajna nem így lett..
A rohatbüdösqrvanyátnekemnek!
Tegnap reggel 9 előtt véglegesítem: nyitóban vagy max 9h10p-ig betenni a fibóm alá 10 pöttyel a szert és lesni de mindenképen kidobni!!
Én majom semmit nem csinálok, hanem mozizok, aztán menteni a mentendőt: esésbe beleveszek.
Vége: amit 1 hónapig kuporgattam azt tegnap elbuktam.
Nincs még egy ilyen barom bal**** idióta hülye aki magát bacca seggbe.
100x buktam már így tudtam mit kell tenni, és nem. 101x szer is elkövetem ugyanazt a hibát, miközben ellenszérumom van.
Yrgg!
Ahogy látom, azért nyitóban és talán utána visszajöhet valamennyi zsozsó.
juj de csúnyát tudnék mondani...:-(
tanulság: ok, az hogy szpás nem kifejezés...év elején volt az ezüst 30-31...azt hittem emelkedik, a francot, megy vissza..csakhogy szívatósan...ha akkor shortolom, ma már király vagyok, de nem..longoltam. ugyanígy érdemes a gbp/jpyont nézni, az meg éppen ellenkezőleg...mélyen volt és emelkedik..az anyjukat. no, ezt a kettőt kipécéztem, figyelgetem. a kávéval meg játszok, inni is szeretem, miért ne?:-)
ok, de a dühihez hozzá tartozik, hogy ezüstben szopika van, viszont kávéban menő vagyok. abban eddig csak nyertem...hm..miért vanez?:-)
megnézem, de priviben írok, nem ebbe a topikba tartozik ,-)
miért tegnap dupláztál nem? Nem zártad?
Épp ma de gondoltam rád....
Hathor, szerinted az ezüst most hogy korrigált mehet még feljebb? tudsz segíteni? köszi.
ne nevess, kész vagyok. pedig nem vadászom a csúcsot,ha azt tenném,örülnék:-DD
Csilla, hogy dupláztál?
Ezüst már korábban is volt ennyi vagy csak nem zártad?
természetem:mohó..nem tudom legyűrni ezt...most mit mondjak? dupláztam.:-DD
túl gyors voltál.. :DDD
Pihentetni kellett volna közben...