nekem úgy rémlik, h ezt a célárat egy pf-es hozzászólás ihlette ;):) (Sly talán?)
persze a nyerőt nm kell magyarázni :)
nekem úgy rémlik, h ezt a célárat egy pf-es hozzászólás ihlette ;):) (Sly talán?)
persze a nyerőt nm kell magyarázni :)
Gratula, remélem ünneplésképpen vettél egy üveg zwack-ot :)))
Több átkötés is volt 13000 alatt és utána befejezték az öntést.
Itt 14500 felett volt/van? egy rés, ez volt az elsődleges céláram.
A 12600-as pakk felét ma kivágtam. Köszönöm Zwack.
Ha ez visszamegy 16k környékére, akkor nagyot fogok nézni.
Úgy emlékszem, hogy 13000 körül volt a legnagyobb forgalom benne.
Emlékeim szerint a leginkább 12700-13000 körül volt a legnagyobb szórás.
Hát van egy olyan megérzésem, hogy ennek az árát valami "okos" MNYP nyomta le ennyire...
A kérdés az, hogy szimplán kiszórták, vagy átjátszották a kezelőbankjuknak a csomagot minimumárhoz közel...
Én már realizáltam egy kis pakkot 13700-on, remélem visszaöntik 13000ig és akkor visszaveszem.
Ismétlés a tudás anyja:
"Szépen menetel felfele a Zwack." :)
Ismét a kisbüfik uralják a terepet, szabad a vásár! :)
Határozott fordulós jeleket mutat a papír.
Hosszú idő után végre produkált egy zöld/fehér hetes gyertyát, emelkedő forgalom mellett, ráadásúl fibo-szintről fordult.
Szerencsére kaptam 12500 alatt néhány darabot.
ha jól értem attól félnek, hogy nő a közkézhányad, és mellette csökken az árfolyam....aki be akar vásárolni az nem fél ettől, hanem reméli
12 250 forintra – húsz havi mélypontjára - esett a Zwack-részvények árfolyama múlt pénteken. Az italgyártó papírjaival kapcsolatos pesszimizmus a cég tavaly augusztusi gyorsjelentését követően bontakozott ki, főként a gyenge hazai piaci értékesítési adatai miatt. Bár az Equilor Befektetési Zrt. szerint a februárban esedékes 2010. neg...yedik negyedéves számok nem mutatnak majd ugrásszerű javulást, az árbevétel- és nyereségcsökkenés mértéke valamelyest csillapodhatott. Márpedig a Zwack-részvények az utóbbi időben már olyan olcsóvá váltak, hogy a brókercég már óvatos vételre ajánlja azokat, tekintve, hogy a cég még a mostani piaci környezetében is képes lehet 700-800 forintos osztalék kifizetésére. A mérsékelt optimizmust a viszonylag alacsony tőzsdei forgalmi adatok és a papírok 18 százalék körüli közkézhányada árnyékolja be. Az utóbbi továbbra is sebezhetővé teszi a Zwackot a pedzegetett magánnyugdíjpénztári részvényportfóliók átalakításának közepette.