Akkor illik rám a klasszikus eset, hogy marha nagyot zakóztam tavaly, de legalább kis
forgalom mellett. :(
Akkor illik rám a klasszikus eset, hogy marha nagyot zakóztam tavaly, de legalább kis
forgalom mellett. :(
azért tavaly voltak igen nagy forgalmak is...
idénre értettem hogy alig volt még forgalom...ma meg főleg...nincs..két nap volt forgalom, emelkedett, ha most elfogy akkor bízhatunk egy kis esésben is.
Bud,
1 éve forgalom nélkül megy. Szeretnék én 70 éves koromban ennyire fulladni.. .D
az bizony..szánalmas...
viszont az emelkedésben ha most elfogy a forgalom akkor az a kifulladás legbiztosabb jele :-))
De még ezzel a silány forgalommal is csak egy irányt ismer. Fel,fel,fel.
csak az a baj hogy ez a nyamvadék USA a munkaerőpiaci xar adatok ellenére is még mindig menne nagyon felfelé.
Hideg az a víz még Hathor a fürcsihez :D
Jók a csártjaid,ékes dologra kiváncsi leszek hogy meddig haladunk benne és merre lépünk ki...némi lefelét nem bánnék,Molly,Oti és bux napi aljra vágva,Rg vel trükköztek kicsit..
Napos hatit megnézve pedig, ha jó az új chart.
Itt nem annyira egyértelmű nekem a lila csökkenő háromszög, mint az emelkedő piros csatorna.
Ráadásul a lila csökkenő háromszög leszorítójából kilépett hatink, fölötte van már ebben a pár napban! Piros emelkedő csati alapján mehetne még fel.
Nekem a Bux és hati chart tök mást mutat.
Lényeg, hogy a bux-ot érzem magaménak, azt figyelem, talán más is azt figyeli :)
íme a rajz.
http://postimage.org/image/2l7so49ms/
Már most megnyugtaok mindenkit, holnap nem leszek, balatonra megyek!
Üdv.
Mi a gond a mai záróval?
Ék tetejéről lejöttünk, 200naost alá jöttünk, 100napos alá jöttünk, 61.8fibo alá jöttünk, hetes bolli közép alá zártunk, majdnem napi minimumon, stochastic napos fordul le!
szerintem nincs mire panaszkodni a shortoknak :))
Nálam bux szinten semmi nám változott, maradok a reggeli szinteknél.
Majd nézek egy napos chartot hogyan nézünk ki 15perc múlva, de nagyjából belőhető a gyertya :)
Napi minimával gondolom, hogy nem túl szép, ék tetőn. :)
a spekulánsok szépen teleqrták a vételi oldalt
t@k@m ebbe az egész tetvedékbe
ez tényleg beteg...