Ej be nyögvenyelős ez a csorgás...jópofa Molly pedig sokat tehetne az ügyért :D
Ej be nyögvenyelős ez a csorgás...jópofa Molly pedig sokat tehetne az ügyért :D
Hu..
EUR/USD elkezdett parabolikába emelkedni és csinált egy 90fokos emelkedést.
komoly ,-)
Nos kérem!
Végre van hati, otp, mol chartom :)
Sikerült felraknom ezt az XTBs cuccos, ami fxpro felületre épül, ez remek, mert azt is használom és szeretem.
Majd beállítgatom, de rögtön nyitottam egy hatit mi újság benne.
Rögtön felraktam egy enyhe emelkedő de hosszú csatit, amiben ment a ping pong. Van benne minden: ék, fej-váll, dupla alj, meg stooqs charttal egyezteteve a mostani a fordított fej váll, a sima után lejőve.
Nos itt a leszorítón kilépünk most!
A csatorna tető azonban hátra van.
Folyt. köv.
http://postimage.org/image/l2fm341w/
Köszi Amatoregy
Ez kész. 20 éve ezt nézi minden kormány, de még véletlenül sem lépi meg, mert mindegyik be van tojva, hogy nem fogják emiatt megnyerni a következő választást.
Kormányszóvivő: át kell tekinteni, hol van pazarlás a nagy rendszerekben.....néha már komolyan gondolom hogy már csak én vagyok hülye. Mit csináltak eddig ? És ezt benyelik majd.
Berosálok. A FT mire erősödik ennyire? A részvények meg sehol sincsennek...
persze hogy más a stooq. Ugyanis az másik buxhatáridő. Talán a legközelebbi buxhatáridőt mutatja, persze más kamattartalmakkal.
Nekem a linket a kukába rakta, mint spam.
MSN van. Az jó?
a stooqs kicsit más, akkor megnyugodtam, mert nagyon egyértelmű a stooqs chart, és tudtam, hogy az mindig más volt. Viszont, ha kintiek ilyen chartot néznek, akkor más képet kapnak. blogomon kiraktam karácsony előtt a fordított fej-váll lehetősőgét, mondjuk itt is beraktam csuszának otp topikba, beköszönve boldog karácsonyt kívánva. Ezen a charton full egyértelmű a kép benne.
Na mindegy, egyszer teljesen összeáll a kép.
Akartam neked írni, hogy reggeltem a linkedre, visszaírtak hogy sikeres volt a reg és, hogy letöltöttem a demót. Na most én semmi demót nem töltöttem le, csak reggeltem, ezen küzdök éppen. Nincs egy skype címed? privibe elküldhetnéd.
Thx, a képet is köszi.
ezt nem tudom ta alapon megmondani. Usa éves csúcson (sőt majdnem válság előtti szinteken) mi meg itt. Ta alapon igen, de nem lepődnék meg ha meglódulna. Ugyanis tegnap vettem shortot...
jónak tűnik..akkor elvileg még mehetünk pár száz pontot akár felfele ?
igen..ilyennel elégedett lennék..csak most a gép vett nekem longot, igy egyenlő van éppen...
nekem most az lenne a jó, ha 23300 ról fordulna le. mert ott eladnám a longot.
Na gondoltam nézek már egy hati chartot, nem néztem tavaly november óta.
Ilyen egyértelmű chartja lenne??
Vagy torzít ez a stooq?
Ez a napos hatija stooqnak elvileg.
Csak hogy én is írjak már valamit szerintem 23800ig még elnézünk előtte.
Szerintem!!
hati beálmodhatná magát 23k alá :)
Richter mintha leszorító környékén lenne.
MOL egy ellenállás előtt.
OTPn meg valami hasonlót nézek:
http://postimage.org/image/2cuktnv8k/
Van itt is egy tágabb szűkülés, inkábba azt mondanám, hogy egy emelkedő háromszög, amiből most léphetne ki felfele.
Egyébként dupla, vagy tripla alj szerűség is lehetne benne.
Föntről jön egy leszorító kb. ide, ami szintén áttörésre várna.
sztm kereskedés szinten ennek nem sok köze van a papírhoz.