Jó hogy nem pattog a kormány, dől a lé a drága benzin drága adóiból. Nagy szükség van minden garasra. Majd választások előtt leviszik 450-ről 400 Ft-ra és mindenki boldog lesz.
Jó hogy nem pattog a kormány, dől a lé a drága benzin drága adóiból. Nagy szükség van minden garasra. Majd választások előtt leviszik 450-ről 400 Ft-ra és mindenki boldog lesz.
A taxis blokád ugye nem akkor volt, hanem 1990 októberében.
Szerintem hülyeség, csak akkor fognak "pénzt veszíteni", ha azokon a napokon nem az előzőleg megtankolt benzint használják az autósok, egyébként havi szinten észre sem veszik. (a három nap alatt kisebb lesz a bevétel, de előtte-utána több).
Ez az egész, igazából mintha Romániában szerveződne:
http://www.impulzus.ro/index.php?p=news&act=show&cid=19135
Na de mi történt 1989 dec 21-22-én?
A román forradalmon kívül?
Nálunk a belső parkoló 2-3 éve fullra tele volt, most elég szellősen állnak az autók, alig látni autókat... akik bérlik azok is lecserélték az autóikat kisebbre... 2éve az egyik szomszédnak maseratija volt, most egy szolid passattal virít... de még többen adják vissza önként és dalolva, sajnos... :(
Más
hogy a témához is hozzászóljak, amikor ekkora mértékben elkezdett emelkedni a üa ára, akkor az fordult meg a fejemben, hogy mi az oka annak, hogy ennyire emelik? És a kormány most miért nem szól bele az áremelésbe? Mert anno amikor ehhez hasonló emelések voltak, ha az emlékeim nem csalnak, mindig leültek tárgyalni a mol-al, most meg nagy a csend...
Vagy nincs már pénz tankolni vagy a bankok visszavették a kocsikat. Vagy a tulajok tolták be a bankfiókokba. ,nesztek használjátok:)
Nekem még nem tűnt fel, bár elég keveset mászkálok mostanában sajnos, nincs mire menni :(
Én is figyelem, és ha lent van a szint megtankolom. Minden reggel este visszük át a gyerekeket Zuglóba, így két shell is útban van, ekkora célirányban vagyok és bemegyek. De 3Ft-os emelésnél ezért elmenni 40liter benzinnél.. (120FT). Többe kerül a kitérés.
Ez a gáz a benzin áremelésbe is, hogy már tök mindegy, nekem már minden mindegy. Bárhova mész, minden drágább valamivel, ezekkel az emelkedésekkel nem lehet mit tenni, elszállt az egész kiadásunk. Oviba isibe annyi pénzt kell vinni havi-éves szinten, hogy lassan talicskával toljuk be :))
Ezt én sem értem miért van. Alig van autó az utakon.
Nálunk asszony figyeli az üa árakat, emelés előtt szokott tankolni...:))
Itt a bökényföldin, a lukoil kút, annyi az üa, mint a madaras tescoban...))
Én is megyek holnap dunántúlra, de visznek a Balatonfűzfői kúriához, így megsporoljuk a benzint :)
remélem utoljára megyek már le fűzfőre :)
ezt én is megkaptam,2 helyen is....mailbe.....
várjunk csak pénteken még Dunántúl lesz......a menet....muszáj...
de jól van betartom egye fene.......tudom is tartani:)
Én is biztos tartom két hétig, mert mind a két kocsit fullra tankoltam kedden :)
Vszeg egyre többen fogják is,mint a példa mutatja...csak összehangoltabban figyelemfelkeltőbb lehet.
Ezt egész évben lehetne csinálni.
Igen, ezt észre vettem Én is...
de a tankolásokból befolyt összeg ugyan annyi, csak kevesebbet tankoltuk.
Ha nem tankolunk, nincs bevétel, ezt kell csinálni!
Csatlakozom, viszont nem kell sok embert elérni ezzel a felhívással.
Az utóbbi 1-2 hétben alig van autó az utakon. Azt az utat amit eddig 25-30 perc alatt tettem meg reggel , most 5-10 perc .
Én is továbbítom ahová csak lehet...jobb lenne ha mégis kevesebb üzemanyagot füstölnénk el,minden szempontból,ha előtte tankolunk akkor az eladott mennyiség nem változik,így én igyekszem kevesebbet autózni is!
Okos ötlet, részemről tartom, és továbbítom!
BENZINKUTAK ELLENI KAMPÁNY
Január 17, 18 és 19-én fogjunk össze és lássák meg a MILLIÁRDOS kőolaj-ipari cégek és az állam, hogy milyen amikor pénzt vesztenek. A következő a recept, hogy CSÖKKENJEN az üzemanyagok ára: SENKI NE VEGYEN HASZNÁLATBA EGYETLEN BENZINKUTAT SEM – JANUÁR 17,18 és 19-én. Járjunk buszokkal, biciklivel, gyalog vagy az említett három nap előtt tankoljunk.
Emlékezzetek 1989 December 21, 22-re, amikor hasonló módon cselekedtünk és meg lett az eredménye. KÜLDD TOVÁBB EZT AZ ÜZENETET, HOGY JUSSON EL AZ EGÉSZ ORSZÁGNAK
(próbáljuk meg! Veszteni nem tudunk! A fuvarozók is lehetőség szerint ezen a 3 napon külföldön tankoljanak, ha van rá lehetőség, ők ugyanis a legnagyobb felhasználók, ezzel a legfőbb befizetők, és legjobban kiszolgáltatottak!)
Ezt körlevélként kaptam,amit általában törölni szoktam,ez úgy gondolom megéri azt amit kér...