Ibiza szerint pedig ft gyengülés,deviza erősödés vip beszállónak jó...hogy ennek az Otinak minden csak jót tesz :D
Ibiza szerint pedig ft gyengülés,deviza erősödés vip beszállónak jó...hogy ennek az Otinak minden csak jót tesz :D
Forint erősödés az OTPnek jót tesz, Ricsinek nem kimondottan.
Molly ideje lejárt most Oti a soros,ha utána még Rg-vel is mahinálnak akkor nehéz lesz ékben maradni...én elégedett lennék ezzel a dojival :D
http://postimage.org/image/2cmmpott0/
gondolom egy ilyen dojival megelégednének a shortosok nap végén, ami mostanság volt
Stopom aktiválódott, és vett longot.... na most megint jól megjártam....viszont el kéne adnom 23300 körül ha felmegy odáig...
Meglehet mert most Oti bikult be Molly helyett...
és lám ez is bejött :)
fog még ez a 200napos, bár nem bánnám, ha csinálna egy leszorító érintést, szebb lenne a chartom és megerősítené leszorító szintjét.
Elolvastam Egont, írja van egy 1 pontos rés 900-901 között. Nem is tudtam, kár, nyitóban adtam volna pedig márcsak a 3. rés miatt is.
Beálltam 240-re eladni, erre 230-on nyitott, gyorsan ki akartam szórni, erre lefagyott a gépem.
Új wincsit raktam be, nem tom mi az ok, résen kell lenni, mert sokba kerülhet a móka.
Nincs mit.
Ezek az infok , minden reggel bennem vannak, meg kellenek is a nap indulásához, csak össze kell raknom, le kell írnom, ami ugye más munkámból vesz el időt.
Hati annyira nem optimista, szintén én sem, OTP keménykedik "csak"
Tegnap voltam fundamentális előadáson. Hát elég kemény volt, majdnem bealudtam :) durva nagyon ez a közgazdasági maszlag, de hozzá tartozik a szakmához.
Léptem.
Yo kereskedést!
Nah vazz,ezt felcibálják 200napos fölé...hati elég opitmista,pedig ott nyitottunk ahol zártunk.
Nem kell nekem pezsi..
mindegy, hogy ide írok, vagy a blogomba, a téma ugyanaz :)
Akkor dobd ki nyitóban és nem szívsz ,-)
egyébként esélyes ez a forgatókönyv én is ezt várom.
Szeretem mikor Hathor koma aktív vagy:))
Nagyon hajtasz a pezsire mi?:-)
Ilyenkor reggeli felgap után lyól beesik én meg szopok.
tömör és yo összefoglalás... köszönjük:)
szép napot mindenkinek!!!
Yo reggelt!
Nekem nem változott semmi, tartom a tegnapi szintjeimet. Fentről 200napos buxban, fölötte leszorító, alul 21980körüli bux mint támasz.
Tegnap sikeres volt a portugál államkötvény kibocsátás 3x túljegyzés volt azt hiszem, ezzel enyhült a feszültség PIGS-ekkel kapcsolatban. Ment a nemzetközi hangulat a jó hírekkel.
USA 0.7-0.9%körüli pluszba zártak. a jó hangulattal erősödött a forint is. Csökkent a feszkó az devizánkkal kapcsolatban. EUR/HUF unk egy szűkülésben halad, ami megint csak ki fog törni nemsoká, mondjuk a kormány programokkal együtt, ami szintén irányt jelezhet az utána levő időszakra.
A nyugati jó hangulat átragadt az Ázsiai piacokra is, ma minden pluszban ott is, kivéve India.. Dél Korea meglepte a piacot, megemelték az kamatot éjjel.
Dollár gyengült, euro erősödött ezzel nyarsanyagok kicsit kapaszkodtak, de inkább oldalaznak már. Olaj 2éves csúcsánál.
Tegnapi bézs könyvben sem volt semmi rossz hír, max hogy elhúzodik a munkanélküliség.
Tegnap bux az 1%kos emelkedésében megjött a forgalom is, talán az egyértelmű pozitív nemzetközi hangulatnak köszönhetően.
Mai napra nem várok különlegesebbet, szintek az első soraimban, nem várom 200napos fölé, ami pedig nincs messze. Sok volt már a jó hangulat. Jó kedvben adni kell , besszben venni, így csinálják a nagyok ,-)
Ja és ma EKB kamatdöntő ülés, bár nem várnak változást.
Mai napos bux nyitó előtt: