Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: nincs cím

#341773 Kissherceg Előzmény: #341770

Már csinálom az elemzést, tegnap el kellett mennem. Sorry.

Ellenben Hathor ennyi TA-t blogként csinálnál visszakereshető lenne és pezsgőt is megnyernéd :)

#341770 Hathor Előzmény: #341765

wasi:

Mondjuk nyugat letörése egy nagy fej-váll alapján ott is, értem ezt S&Pre;.

DAXban- meg futott az elliott, aminek korrekciós szintjeiben lehetünk már, bár nem néztem egy két napja sem dax, sem S&P hosszútávut.

15percen sp csökken, dollár elkezdett erősödni, nyersanyagok csökkenek, olaj is le.

Bud: hozod a formád, IMÁDOM, ahogy Balázs mondaná :)

Izgató hatással vagy a longosok bioritmusára :)))

#341768 BudFox Előzmény: #341764

minden évben nem maradhatunk állandóan a csúcs közelében...ha tavaly az volt..akkor idén annál nagyobb a valószínűsége az 5000 pontnál nagyobb eséseknek

#341767 wizes Előzmény: #341759

"csak egy út van : felfelé"

Szeretném felhíni T BudFox Úr fidelmét: tavaly mennyi volt a tőzsde emelkedése?

Mennyi volt a buxhati csúcsa?

Szal ha valaminek felfelé kéne menni és közben lefelé gyün, akkor az mé felfelé van?

- kb 4ezer a mínusza a tavalyi csúcshoz a hatinak!!

Akkor még hun az elmaradt haszon?

Hm??

Visszább az agarakkal!

Nna!

;<))

Tavaly egész évben nem t…

#341764 Benjoe

Tavaly egész évben nem tudott 5000 pontot esni a max-ról sem. Teménykedjünk, az idén másképp lesz?

#341759 BudFox Előzmény: #341758

csak egy út van : felfelé

ez már nem kicsit röhejes, tekintve hogy hogyan áll kis hazánk gazdasági állapota...no de sebaj...a tőzsde sosem a penge logikáról volt híres...ha long, akkor legyen long.

#341758 Hathor Előzmény: #341753

egyébként meg ha jól látom, akkor 5.000pont lehet a letörésben, azt megéri megvárni szerintem türelemmel.

Na dolgozzunk

#341753 Hathor Előzmény: #341743

Thx. én is így gondolom! ,-)

de ezt már írtam már múlt héten is, amikor egyik este bepattant a szikra.

Mai ékemet írta valaki? Nincs időm elemzéseket nézni, nem olvasok senkit, nem jutok ela ddig, mert felemészt a sok dolog, így örülök, ha magam tudok bogarászni.

A csökkenő háromszögemet megerősítheti még a nagy fej-váll jobb oldali vállazása, illetve még a nagy elliott C.pontja is beleférhetne a letöréssel, együttes célárral.

Annyi, ha felfele lépne ki a leszorítóból és húzná maga után a fehér gyertyákat, akkor long, de TA alapján Te is látod mi esélyes, amit írtunk, sok az elakadási pont leszorítóig, így addig küzdjenek a daytraderek ,-)

Ja még valami a csökkenő háromszögben, hogy ha most lemenne 4.érintés lehetne, így akár vissza sem kéne mennie fel, szépen betölteni a háromszög végét. Mindegy itt a letörést észrevesszük így is, úgy is.

Sajnos novemberben is azt szívtam meg, hogy nem volt még egy emelkedő hullám az ékben kitölteni az ék végét, a nyugati kitöréssel együtt.

#341743 Hibaz Előzmény: #341740

csökkenő háromszög ?? akkor 23500 fölé nem kellene a Hati...

tetszik...fantáziadús,és ezzel még senki nem jött elő az idén..

ide év legjobb chartja szvsz..:)

#341736 Waszeitung Előzmény: #341732

Igen,ezt többé kevésbé teljesítette is....11.30 as adat nem hinném hogy meg tudja rengetni buxot,nagyon örömünnep van ma.

#341732 Hathor Előzmény: #341720

Csak nem tudok elindulni :)

Tegnap mutatam a beszűkülést, és mondtam valszeg felfele lép ki, ma délelőtt meglesz az irány.

Mutatom a tegnapi szűkülést, abból a háromszög kb célárát. 21.800-22.400között van kb. a háromszög annak célára 600pont a háromszög csúcsából ami 22.1K körülről 21.700, nagyjából ezt meg is közelítette, itt fog a napos 22568as 200napos, meg az ék tető, így foghatja célár elérését.

Kép:

http://postimage.org/image/24lo7bvms/

#341719 Hibaz Előzmény: #341713

még jó hogy idén nem volt shortom...23500-nál jövő héten elgondolkodom....

nyomtam eagy shortot.. f…

#341717 Ibiza

nyomtam eagy shortot.. február eleje esés.. meg itt a portugál disznó is..

#341715 Waszeitung Előzmény: #341713

Abban akkor megegyezhetünk hogy innentől kemény dejó a felfelé...Molly tud még ebbe beleszólni talán.