Regisztráció Elfelejtett jelszó

Állampapírok, kötvények, befektetési jegyek

K&H hozamváltó 3. alap

#351528 RemegoKez

Félek, hogy ez csak a K&H-ban jegyezhető:

K&H hozamváltó 3. alap

* tőkevédelem: 100%

* éves hozam átváltás esetén: 10%

* az alap teljes hozama átváltás esetén: 30%

* az alap maximális hozama, ha nem történik hozamváltás: 14,99%

* futamidő: 3 év, 2011. március 23-tól 2014. március 28-ig.

* mögöttes részvényindexek: DAX Price Index (50%), Swiss Market Index (50%)

* küszöbérték: az indexkosár induló értékének 115%-a

* mérési időszakok: 2012. március, 2013. március, 2014. március

* diszkont jegyzési ár: a befizetett összeg éves szinten 3,65 %-kal gyarapodik a jegyzési időszak alatt

* jegyezhető 2011. január 31. és 2011. március 11. között, a jegyzés korábban is lezárható

https://www.kh.hu/publish/kh/hu/lakossag/akciok/hozamvalto_3_alappal.html

Történelmi eseményre készül Európa, jön az eurózóna első közös kötvénye

#343362 RemegoKez

Tudom, hogy nem magyar, de már magában a tény is érdekes lehet:

http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=471143&place=

"Még erre a hónapra tervezi első kötvénykibocsátását az európai pénzügyi stabilitási eszköz (EFSF) az Írországnak szánt mentő csomag keretén belül – jelentette be az EFSF.

Sok befektető szerint az eurózóna közös kötvénye iránti igény azt a piaci nézőpontot támasztja alá, amely szerint a valutaövezetben a mainál szorosabb fiskális együttműködést kell kialakítani – ezt viszont sok európai politikus nem szívesen teszi magáévá.

Akadnak azonban olyan befektetők is, akik már közölték: nem vásárolnak az EFSF által kibocsátandó kötvényekből, mert kétségeik vannak egy olyan struktúrával szemben, amely az egyes tagországok garanciavállalásán nyugszik."

Re: nincs cím

#341624 banyaiz Előzmény: #341589

Szerintem az csoda lesz, ha mi komoly kamatcsökkentést tudunk idén végrehajtani, nagyon nagyot kell fordulnia a gazdaságpolitikánknak ezt a piac a számunkra lehetővé tegye anélkül, hogy egy eurért 400 Ft-ot kelljen adni.

Adná az ég így legyen és végre hagynánk az eszetlenségeket.

Amatoregy: megnéztem nagyon tuti ez az axás , megejtettem egy online számlanyitást. Egyébként ennek korábban is ilyen jó kamata volt? 2010 -ről tudnál mondani kb egy átlagot?

#341618 matgab Előzmény: #341589

De ha az államadósságot is vissza akarjuk fizetni a részvényekből értékesített pénzekből, az elképzelhető, hogy gyengiteni fogja a forintot...

Én a KBC Equitasnal 1 hónapra kötöttem le DKJ-ba 5%-ot adtak rá (csak telefonon adnak normálisabb kamatot).

#341589 kissat Előzmény: #341543

Banyaiz!

Én is így gondolom, de még hozzátenném, hogy a pluszos külker mérleg (meg esetleg a külföldön vett manyup részvények eladása) erősen tarthatja a forintot. A magyarpara (pl. cds felár) innét faluról hisztinek tűnik.

Fel- felbukkannak ugyan hírek inflációról, de most arra számítok, idén még maradhat kint is az alacsony kamat, és hozzáigazíthatják a magyart.

Re: Mi történik majd a nyugdíjpénztárak vagyonával?

#341578 banyaiz Előzmény: #341573

Ez érdekes lehet továbbra is, köszönöm az infót.

#341573 Amatoregy Előzmény: #341571

5 milla felett. És csak telefonon tudsz rendelkezni felette..

#341571 banyaiz Előzmény: #341567

Nekem most 7,2% 2 hónapra.

7,9-es látraszóló érdekes lehet, csak tartok tőle egyéb igényeik lesznek kamatért cserébe, utánanézek.

#341567 Amatoregy Előzmény: #341566

akkor segítek.

unicredit 7 % 2 hónapra. Ha havonta 150.000 érkezik a számlára akkor atom ingyenes ha netbankot használsz.....

#341566 banyaiz Előzmény: #341557

Megnézem axát.

Erstéhez nem tudok konkrétumot, nekem Mkb-s van, csak nézegettem mostanában mit akcióznak a bankok, hátha érdemes átmozgatni máshová.

Holnor: Ha semmi extra kívánságuk nem volt érte akkor az nagyon jó lekötés vsz.

#341563 holnor Előzmény: #341557

úgy látom levették. akkor sztornó.

#341561 holnor Előzmény: #341552

igen ritkán van lekötött betétem, most sincs. viszont haverom kötött náluk. nincs apróbetű, kamatot előre odaadják.

#341560 Csezso Előzmény: #341552

Nekem is a quaestornál van kötvényben. Ha csak az van az értékpapírszámlán még számlavezetési díj sincs, készpénzfelvétel 0,2% /(200 -10000), átutalás 0,05

#341557 Amatoregy Előzmény: #341556

axabank.hu

ezt az este-t nem találom az erste honlapján...

#341552 banyaiz Előzmény: #341549

Kötöttél náluk? Azért kérdem, hogy nincs e valami egyéb extra kívánságuk a kamatért.

Mkb-nál, bankkártya a számlához, havi rendszeres utalás a számlára ezek voltak, és még közüzemi díjakat onnan fizesd. Egyébként is ott voltam azért vállaltam be. :)