Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#341538 Hathor Előzmény: #341533

Most látom 99darab volt a legnagyobb kötés hatiban, ez gyász.

szerk: vagy 69

Vak vagyok én Peti nélkül, webbrokiba kapok egy excel táblát és kattintsak egy egy line mini diagramért. kattog 10 másodpercenként a frissítés áhh..

markersen meg csak 15perces késleltett bux van, aztán ennyi (nekem)

#341534 BudFox Előzmény: #341519

frankó :-))

Na én meg ráadtam...jobb ötletem nem volt..miután a Stop dél körül aktiválódott és kicsit vett longot..kár volt.

#341533 Hathor Előzmény: #341528

Jövőhéten összecsap a fundamentális elemzés és a technikai elemzés a szokásos helyen ,-)

ha gondolod, gondoljátok.

Kelvin mindig jött velem együtt oda..

jobbra írják venni kell a pannergyt..

bazz.. mit meg nem tesznek, hogy az ék ne tegye célárát meg..

#341524 Hathor Előzmény: #341523

végre :)

eszembe sem jutott webbroki, mert sosem használom :)

köszi..

megnézem oda be tudok-e lépni.

szerk: megy.. remek..

nemsoká indulnom is kell erre a KBCs cuccosra, nem jössz?

Egyébként más egy több chartos PETI mint webbroki ,-))

#341519 Hathor Előzmény: #341508

Más persze, hogy más. Letojod az egészet, bejön, nem jön, nem érdekes.

Rá zoomoltam erre a csőrös szűkülés félére, nem nagyon akar kilépni, viszont holnap reggelre meg kell csinálnom Peti felépítését, mert irány lesz reggel szerintem (délellőtt).

http://postimage.org/image/1xjb0n9b8/

Ma este megint KBC előadás, ma haladó fundamentális elemzés, ha jönne valaki.

#341512 Kezdő Előzmény: #341501

Nem, nem a pozíció nagyságával van a baj, hanem azzal, hogy ha elmegyek a dolgomra, akkor elszáll, és rendszerint nem jó felé. A mentális stopjaimat nem tudom használni.

0.1 kontikat nyitok mindig.

De meg kell mondjam, a szoftver nagyon tetszik (FxPro).

Bud, a tanulás végett próbálkozom, nem nyitok pozíciót csak úgy.

#341501 Hathor Előzmény: #341495

Ez így van, de azért,mert demoban nagy tétet raksz fel. Én is ha ott vagyok és figyelem, fél nap alatt 10-30%ot hozok teljes tőkére vetítve. Karácsony előtt felmentem 100.000nyitoról pár nap alatt 145-150ezerig, blogon ki is raktam képben, majd otthagytam leütöttem magam 75.000re, majd most 92.000en a számla.

#341495 Kezdő Előzmény: #341466

Több hónapja próbálkozom a demóval szorgalmasan, de az a tapasztalatom, hogy csak akkor tudom nyerőben tartani, ha nem hagyom ott. Nagyon nagy elszállások vannak, azokat nem bírná a számlám.

#341488 wizes Előzmény: #341475

Nincs semmi, csak a langyos wízben tapicskolás.

A köccségvetésben nincs semmi érdemleges a reformokról, -láccani kéne,- már írták.

El akarnak vegetálni 14-ig és bíznak anbban a szociutálat még tart mint 06-ban a fideszé.

#341487 Hathor Előzmény: #341480

A forgalmon és az irányon meglátjuk akkor, mit szól hozzá a piac.

Az is lehet, az lesz amit amatoregy ír, de az talán ez első pár napban, de utána egyenes irányú mozgásnak kéne jönnie. Azt kell nézni merre lesznek nagy pakkok szerintem.

#341480 zeeh_ Előzmény: #341475

Csak akkor lesz cumi, ha az a program úgy kezdődik (hiába lesz benne akár a legszuperebb tartalom), hogy majd csak 2012. januárban kezdenek neki az átalakításoknak.

#341478 kerikoma Előzmény: #341475

Nem sok értelme van poziba lenni, hacsak az ember be nem ragadt... Aztán lehet, hogy holnaptól meg teljesen más lesz. Mindenesetre én valóban várok még egy kicsit, amíg a kereskedési kényszer felül nem kerekedik rajtam:-))

#341477 Amatoregy Előzmény: #341475

ja, de az még az irányt nem segít meghatározni. Ismerve a kormányunk működését....

Az is lehet, hogy minden nap fog 1000 pontot mozogni oda-vissza.. :D

#341475 Hathor Előzmény: #341468

szerintem a 10.000pöttyös egyenes irányú mozgás :))......

Minden normálisabb tag kivárja a kormány programot, ami előbb is kezdhet szivárogni már mint február vége-közepe.

#341469 BudFox Előzmény: #341468

az 1000 pöttyös mozgás, feltéve hogy jó irányba állsz, vagy még tudsz bővíteni, mert egyértelmű az irány :D

#341468 kerikoma Előzmény: #341466

Tényleg borzasztó... Pedig még pozim sincs, de nem tudom mi a jobb. Ez vagy a szélsőséges 1000 pöttyös mozgások:)