Regisztráció Elfelejtett jelszó

Brókercégek, kereskedési platformok

deviza

#341643 Tucsok12

Egy olyan online deviza kereskedési helyet keresek,ahol magyar a programnyelv,van demo számla.

Re: nincs cím

#341434 lackok Előzmény: #341422

Már keresgéltem, de ebben a topicban nincs, pedig szerintem írtam róla csak akkor nem itt. Szétnézek....ha más nem leírom még egyszer egye fene...:)

#341422 Trisz Előzmény: #341268

Akkor Arigato Gozaimashita.

Ha megírod, kb. mikor írtál a WS-ről, akkor majd én keresgélem.

#341269 lackok Előzmény: #341177

A WS-ről már írtam régebben, ha lesz időm kikeresem...ha neked van több megelőztél..:)

#341268 lackok Előzmény: #341184

Pontosan...:)

Ha valaminek a végére érnek a japánok (vminek a gyakorlása, megbeszélése) akkor megköszönik a "tudásgyarapodást"..:)

#341177 Trisz Előzmény: #341169

Kérdezősködnék, ha lehet.

Arigato Gozaimashita mit jelent?

Mi a véleményed a World Spread ill, Portfolió Globál-ról.

Mások véleménye, tapasztalata is érdekelne.

#341169 lackok Előzmény: #341156

Űztem, még agglegényként..:), Sajna két kis gyerek mellett nehéz a kötött esti edzésidőkhöz alkalmazkodni.

De itthon azért gyakorlom még ha hagynak a porontyok..:)

#341154 ikszf Előzmény: #341076

WHS kliensén szoktam demózgatni. Fél évvel ezelőtt nagyon rákészültem, hogy nyitok egy számlát, körbejártam whs-t, dukascopy-t, aztán elmaradt. Valószínűleg ott nyitnék, vagy az elején egy moneybookers-es fxbrókernél egy mikroszámlát egy nagyon kicsi összeggel (akár mm vagy dd-t is, de ettől függetlenül dögöljenek meg :) ).

Moneybookers egyébként 2,5-3% konverziós díjjal dolgozik. 2%-ot írnak, de nem túl jók az árfolyamaik sem, kijön belőle egy közel 3% díj. Tudnék adni privátban tippet, hogy merrefelé kérdezgess embereket, hogy van e kedvük $-t eladni MB számlára, de azért nagyon meg kéne nézni, hogy kivel állsz szóba, ki a megbízható.

És két link, de már biztos volt, és ismered őket.

http://www.100forexbrokers.com/stp-ecn-brokers

és egy nagyon jól szűrhető kereső:

http://www.100forexbrokers.com/fx/broker_search.php

#341102 lackok Előzmény: #341073

Szent a Béke!! De nem is volt semmi gond, csak helyére tettük a brókerek besorolását.

Arigato Gozaimashita!

#341073 ikszf Előzmény: #341059

Az összes rohadt dd és mm brókerre gondoltam. Jópár neve el szokott hangzani itt a topikban.

Ha a forex4you is az volna, akkor az is rohadjon meg. Ha meg jók, akkor én is náluk köthetek ki. Egyáltalán nem néztem utána, hogy az, vagy nem, és nem is állítottam, hogy az. És nem is konkrétan arra írtam, és nem is konkrétan neked, és úgy egyáltalán k*ra semmi konkrétumot nem írtam. Ha magadra, és a forex4you-ra vetted, akkor elnézést kérek. Viszont továbbra is rohadjon meg az összes dd és mm bróker :))

Úgyhogy béke, semmi személyeskedés nem volt.

#341065 lackok Előzmény: #341064

A kedvencem ez:

"Egy szamurájnak mindenekelőtt azt a tényt kell észben tartania - éjjel és nappal, Újév reggelétől, amikor felemeli evőpálcikáját, hogy elfogyassza reggelijét, egészen az év utolsó éjszakájáig, amikor elkészíti éves elszámolását -, hogy meg kell halnia. Ez a legfőbb feladata. Hogyha ezt mindig észben tartja, akkor képes lesz a hűség és a gyermeki kötelesség útja szerint élni, számtalan veszélyt és csapást el fog kerülni, távol tudja tartani magát a betegségektől és a balsorstól, sőt mit több: hosszan élvezheti az életet. Nagyszerű személyiséggé fog válni, aki sok csodálatraméltó tulajdonsággal rendelkezik."

#341064 _pda_ Előzmény: #341061

egy szamuráj legyen erényes, nagyvonalú, megbocsájtó ;-)

pedig ezek fontos momentumok lennének, a biztosítás mindenképp

#341062 lackok Előzmény: #341060

A befizetési bónuszt nem vettem igénybe, mert azért valamit tenni is kell....én meg nem akartam azt is észben tartani, csak megzavar, hogy más az egyenlegem ha nem teljesítem.

#341061 lackok Előzmény: #341060

Azt nem tudom egyenlőre.

Nem kötekszem csak tegnap én meg tudtam tenni egy másik itteni topicban, hogy beismertem a tévedésem és megkövettem a partneremet.

Néha úgy látom, hogy ez csak nekem jelent erényt

Nem nézett utána ennyi, elnézzük és megyünk tovább na de megmagyarázni....ráadásul abba is belebotlik...:)

#341060 _pda_ Előzmény: #341059

ne kötekeggyé Teeeeeeeeeeee.........!!! :)

inkább azt mond meg, h van-e betétbiztosításuk, illetve mi van ezzel a befizetési bónusszal?

(Forex4you)