Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: Fejtegetés

#340449 Hathor Előzmény: #340445

Bux -0.57, már levágva 50hetes alá

Hati a tegnapi lerántásnak köszönhetően óvatosan nyitott +0.05%

Kicsit megnyugodtam, hogy 400as bux szintem fogott..

pfuu

Na csőváz!

#340441 Hathor Előzmény: #340439

Még annyi, hogy ezzel párhuzamosan CHF/HUF chartot érdemes lehet figyelni, mert 225körül van egy nyakvonal szerű, amit ha áttörnénk elindulna az irgum burgum, mert egy füles csésze szerű van benne szerintem.

Az elszálló forint tovább nehezítené a deviza adósokat, ez ugye a bankoknak nem lenne jó, OTP-nek sem.

EUR/USD is nagyon izmozik lefele, ott 1.15, 1.20as szinteket is kinéznek az elemzők.

#340439 Hathor Előzmény: #340434

Yo reggelt!

Na vissza írt egon:

-------------------------------------------

"Igen.

20000-es nyakvonallal egy fej-váll is benne van. Erről már írtam ősszel, de most még egyelőre nem aktuális. Rövidesen az lesz.

Üdv:

B.Egon"

---------------------------------------

Innen saját véleményem.

Persze, hogy nem most lesz ezt én is így gondolom, de hosszabb távon ráérek a letörésére, amennyiben ez a letörés meglenne, akkor foghatnánk szépen, ha hírrel nem húzzák keresztbe.

Mai reggel, átaludva ezt a chartot azt mondom, ebben a szűkülésben lehet a mozgás, akár tovább menve innen, vagy ma megfogva záróban 50es alá kötéssel, mindegy. Lényeg, hogy hetekig ez a mozgás lehet a szűkülésben. Amennyiben leszorítót kitörjük fel és nem jön vissza álkitöréssel, akkor felfele gondolkodhatunk, amennyiben lefele letöri 20.000-es támaszt, akkor mehet a beleadás jó eséllyel hosszabb pozival.

Fej-váll szerint, mint Hibaz is írta dupla jobb vállazodás lehet ezek szerint még egy érintés belefér fent leszorítóra, de onnan lefordulva nem lenne szabad pingpongoznia.

Szűkülő háromszög alapján pedig még egy oda vissza beleférhet esetleg.

Azt is szem előtt tartom, hogy ha lentről, háromszög végéről lép ki fel, mint mondjuk egy csökkenő ék alapján, akkor felfele számolok 5000ponttal kb 25K magasságába.

azt hiszem ezt megbeszéltük.

Yo kereskedést!

#340434 Waszeitung Előzmény: #340416

Én is néztem ezt vmelyik nap,napos bontásban,20e bux magassága fogott párszor,és a csökkentő tető is berajzolható,(igaz csak két ponthoz)szval én ezt csökkenő hárömszögnek gondolom,azt kell majd nézni hogy merre lép ki belőle...

Csártok miatt pedig ne fogd a fejed,inkább köszönjük szépen a hozzászólásaidat!

#340431 wizes Előzmény: #340418

Sztem ne véleményeztesd, csak kűdd át, legyél határozott, majd minden csartod ok, szinte másét nem is érdemes nézni.

o)

Tényleg!

Nem is szeretem ha eltűnsz!

Nna!

#340430 wizes Előzmény: #340416

Ne fogd vissza!

Több szem, több diagram, több szempont, több haszon! ;<))

Csökkenő 3szög nálam így, fogyó forgalommal, ami most fog nőni?

yrgg!

#340418 Hathor Előzmény: #340416

Elküldtem egonnak véleményezésre a dolgot, ma úgy is több levélváltásban voltunk, toltam a chartokat át neki.. :)...

de csak véleményezésre, ez is belefér még..

Yo8!

Fejtegetés

#340416 Hathor

Bocsi srácok a sok chartjaimért de próbálok fogást találni az indexünkön.

Most leültem este ismét szerkesztgetni és találtam hetes buxon egy érdekes fogást, nem tudom mit szóltok hozzá. Azért is érdekes ez a kérdés, mert hetes diagramról van szó, és hosszú időt meg tudna határozni a letörése, kitörése.

Nézegetem az alakzatot, de nehezen tudom eldönteni, hogy egy ilyen alakzat egy csökkenő háromszög, vagy valami ékféle lenne?

Amennyiben csökkenő ék lenne, akkor 5000pontot látok benne, lilával jelőltem a magasságot. Ez az okfejtés egyenes arányban lenne a nagy fej-váll célárával, valamint régi nagy elliott C.pontjával is.

Herceg koma??

http://postimage.org/image/pnws7nj8/

megigérem holnaptól visszafogom magam, nem szövegelek ennyit, de ez korrektnek tűnik, és van benne lehetőség.

kl

#340370 Waszeitung

Lekötés úgy néz ki ma is elmarad :D

Adtam neki még egy csomag próbashortot,holnap kiderül jó 5let volt-e :D

szivesen odaadnám azt a …

#340362 szotyi

szivesen odaadnám azt a 175dbot 23100on a vevőnek

dehát szegény az eklézsia

odaadtam a lét lyonellnek... :-)

Re: nincs cím

#340360 lyonell Előzmény: #340350

Off

ugye euró múltkor fordult 272-ről,most ha innen fordult 275-ről akkor meginnt magasdabban fordult mint a múltkor és hát mostmár ténylleg beszűkült,magasabb aljak alacsonyabb tető.,hát kiváncsi leszek eszt akátr ez alapján meg is rúghatnák 317-ig esélyes :)

nem baj sok van :)

De akkor a svájci frank **** gáz lessz,évesen néztem tegnap folyamatos az emelkedő trendje aminek tényleg 240 a céláa,tickre,nah akkor lessz csúnya világ.

Re: nincs cím

#340357 akpo7 Előzmény: #340353

Vhogy sejtettem, h. nem lesz az eves. :))

De ebben rejlik a kereskedes szepsege.