500 lájkot érdemelne a stocky facebook klub :)
500 lájkot érdemelne a stocky facebook klub :)
Indiánok tarolták le a magyar Facebookot
Ha nem egy kis vidéki cég, hanem egy nagy ügynökség készítette volna, most konferenciákon beszélnének róla egy marketingszakértő szerint. Így viszont adatlopással vádolják a "Mi az indián neved?" című Facebook-alkalmazást készítő céget. A magyar felhasználók üzenőfalait indián nevekkel elárasztó applikáció maga mögé utasította az eddigi csúcstartó Túró Rudit is, és jelentősen felpörgette egy online ékszerbolt látogatottságát.
Minden korábbi magyar facebookos oldal népszerűségi rekordját megdöntötték a múlt héten egy gyulai székhelyű, ékszerekkel foglalkozó webboldal működtetői. Az Extreme Silver Kft. internetes boltjának facebookos rajongói oldala néhány nap alatt a legnépszerűbb hazai közösségi profil lett. Ezt a cég egy olyan alkalmazás elkészítésével érte el, amely telepítője számára vicces indián nevet generál, majd az üzenőfalán publikálja, így arról ismerősei is értesülnek.
Az indiánok legyőzték az alvást és a Túró Rudit is.....
Ha címsorba beírod, hogy facebook.hu, akkor vagy ez jön be:
http://www.facebook.com/likematch
vagy a kupon mániás oldal, de van, amikor csak a sima belépő oldal.
Annyi változás történt napközben, hogy eltűnt a 2 szavazás, valószínűleg szólt nekik valaki, hogy ezt talán nem kéne.
lehet, hogy a fuckbook-ot nézi nem a facebook-ot...:-)
wóóów te mit használsz, hogy muffokat dob ki a facebook? nekem extra nélkül jön be az fb :S ez rászízmus :D
Nem iwiw, hanem facebook...
Elég meleg, hogy Facebookon most belépéskor ez a Likematch.com oldal fogad mindenkit, jelenleg épp 2 muffos szavazással.
Ezek a marhák nem gondolnak arra, hogy a facebookot nemcsak 18 éven felüliek használják, hanem van egy csomó tizenéves is rajta, de még 10 év alatti is???
szerintem is :)))
facebook csoport létszáma meghaladta econetet, következik a keg :)
Ezt az egyenlőséget is kevesen ismerik :D
Ma nem fogyasztottam pedig :D
beléd is kár a tokaji... :)
Stoclandyard klubnál 64 tagot látok,most akkor hogy van ez? Én akartam lenni a 101. :D
100-an vagyunk, sálálá :)
Most akkor melyik közösségi oldalhoz kell csatlakozni,offoltok itt össze-vissza :D
Én sörre gondoltam ...
:)