mi gellert kaptunk. felfelé.
ez kész és és nis kész vagyok. széllel eszembe megyek már megint. nehéz túra lesz.
Demon rányomtam már daxra, spre a shortot ahogy kijött az adat, az legalább termel, de bux megy tovább.. :)
egyébként milyen lett az eredmény? azt nem is néztem, csak a futi csökkenést. :))
igen, így volt, és úgy láttam, hogy nem nagyon akar menni felfelé..ezért...de most már mindegy. nem kapkodok. majd ha lefele megy egy kicsit, akkor belongolom. felfelé még sok hely van:-)
nem bajha nem túl jó, arra jó, hogy kicsoit korrekciózzanak.
ha tavaly ne mvoltam gépnél 5percet általában akkor robbat fel vagy omlott össze árfolyam, idén sincs másként. :)
megmondom őszintén:
én nem is értettem a hirtelen váltásodat. végig long párti voltál és egyik pillanatról a másikra shortot nyitottál 22000nél
mi volt az ok, ha szabad megkérdeznem?
:)
jajjj teee..
átveszem matgab faktort longban.
Most nem vettem azért ment fel.. hihetetlen egyébként.
Az a gáz, hogy 0.5%ot tudott felmenni éves szinten bux, így akár csak a mai nappal többet kereshettem volna mint éves szinten, így nem volt könnyű mellé nyulni a longoknak. Amikor belép az ember megerősítésre, már fordult, nem képes menni a trenddel.. áhh
Most szerintem tetőn vagyunk, innen adnám, megnézzük mi lesz..
bux 370-nél.
Áh nem vagy Te olyan jó... Kérdezd Hathort, nála tuti:)
Ha longba van az egész világ ellene megy... Számítógépek gombjai mellé nyúlnak, kitörnek a vulkánok, országok jelentenek be egymás után csődöket, stb......
Bux 22450 magasságában látok én némi ellenállást...
bár én is tartottam volna magam a longohoz mégtavaly az utolsó napokban:-(
Akkor csak csipegetsz valamit fel, látod a lenti short zárás is hozott volna tegnapról, bár ezt utólag látjuk biztosan..
Legalább wasival benne voltatok felfele ,-)
980 körül elkezdtem zárogatni megint a longokat, tehát van tér felfelé.
Csak a zászló volt a nyerő..
mondhatnám azt is, hogy késznek tekinthető lassan.
http://postimage.org/image/kqcs3aw4/
Nagy bénaság volt nem itt lenni a lobogó kilépésnél..
stoppolgattam közben, szerencsére nem volt drámai mértékű. Tegnap ebédelés közben tépték meg, stoppot meg nem tettem be, mivel gépnél voltam... Nem kicsit bosszantott. 23100 körül elkezdem visszanyitogatni a pozit, prompt longot pedig szívesen csökkenteném...
de a gyerek aranyos a képen, az a lényeg :)
ezt a faktort még nem vettem észre
bár van már egy-két indikátorom-kontraindikátorom innen a fórumról