560 most.
Kicsit off :-S Realt kérhetek? Köszönöm.
Jogos, alapkamat emelés is bekever (het) én úgy szoktam számolni, hogy banki kamat hozhat mondjuk most nettó 6% körül a jobbak. Akkor nettó 42 -es osztalék az 700 Ft-os árfolyamnak felelne meg, ebből levontam egy 100-ast mivel politika sújtja az országot, így jött ki a 600. :) Aztán , hogy alapkezelők , hogy értékelik majd kiderül.
Akkor most felülértékelt a papír?
Hát senki.. :) Túl tutira lett várva az az ötszáz.
Osztalék-témához: Tavaly 9,22% volt alacsonyabb alapkamat mellett.
74/0,0922=802
50/0,0922=542
Fene tudja, szerintem ha nem nyúlnak bele a különadóba akkor is 50 Ft-os osztalékkal illene 600 körül legalább lennie. Elég jó forgalom van benne ma. Mondjuk 1 hete meg öntötték 510 körül, ki érti ezt? :D
Ekkora menetelés után lehet lesz egy kis korrekció nem?
így folytatja nem kell várni májusig a 600-ra, derék.
Én meg azt, hogy itt fog állni pár nappal azután, hogy recsegett, ropogott az 51x Ft.
Ezt beszívtam, meg tegnap is, hogy 536-ra nem jött le értem ez a mocsok. Ha a különadót tényleg elmeszelik, akkor ez még mindig nem rossz ár érte.
Chaby! Szoktam. :)
ha itt vagy nincs szükség real előfizetésre... :)
remélem néha kereskedsz is
ismételten nem gondoltam jobban teljesít majd, mint otp...
http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/01/06/ket_es_fel_extraadobol_bajunk_lehet/
"A telekomszektor adója szakértők szerint egyértelműen sérti az uniós rendelkezéseket, így az szinte biztosan elbukik majd a brüsszeli vizsgálat nyomán, de gondok lehetnek a külföldi cégek diszkriminációja miatt a hipermarketadóval is - derül ki két, a brüsszeli folyamatokat és az adóügyeket egyaránt ismerő forrásunk által elmondottakból."
Lassan pörögni fog a számláló keményen.
559,560 következik.
Az össznépivé hatalmasodott lefelé várás megfordította az árfolyam irányát. Ilyen a tőzsde.
tegnapi 540-es vétel visszavonása mondhatni öreg hiba volt, helyette a csodavárás 535ön :)