Szokatlan lenne ha most az eu elnökség alatt buknánk. háttéralkuk már megvannak, az eu egy gittegylet,további jó shortolást
Szokatlan lenne ha most az eu elnökség alatt buknánk. háttéralkuk már megvannak, az eu egy gittegylet,további jó shortolást
elég nehezen kalkulálható...
Lehet most tágul a kt az ilyenkor szokásos szintre? 2 hétig vártam rá, pénteken meguntam :(
Ez a 1112 magyon megy felfelé, és nem látom az okát. Bux esik, határidő megy tovább fel.
Szokatlan.
Az, hogy ma leszúrt 22325-ig, a rés tetejéig, de nem törte, azt jelenti, hogy tovább fel? Nagykönyv szerint?
Zártam a longokat 680-nál. Most kell írásba adnom, hogy emelkedés lesz?
én lehet h abbahagyom
bármikor tudok ennél jobb hozam-kockázatot: BANKI BETÉT
:-I
Rg törte a csökkenőt,Molly megálló előtt,most akkor győzzön a jobbik? :D Oti se vmi nagyon bika...
nem tudom...én tök hülye vagyok már ehhez az egészhez. nem is tudom, hogy mit csináljak.
lehet, hogy áthelyeződés van a piacok között és most a rút kiskacsa hízott libává lesz?
na lehúztam magam a toaletten
Szerintem nincs azoknak költeni való pénzük. A fizetések után járó rész már novembertől nem hozzájuk kerül. Vagy javítsatok, ha rosszul tudom.
elég korlátos az emelkedés molban és telekomban. 0,1% plussz mellett ez 0,9%ot produkál, gyönyörű... :)
amikor meg longolni akarok, akkor fog esni..év végén meg februárban:-)
szinte tuti, hogy 700on zárunk.
Gondolom vhol lesz egy jó nagy átbaxás csak én azt már utólag fogom megtudni..bár TA szerint felfelé van most az út.