Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: nincs cím

#339750 Kissherceg Előzmény: #339748

nekem valag shortom van, és soksok prompt long... Kezdődik a cumi megint, prompt fos, hati 750es ktval bazsajog.

#339749 Csilla76 Előzmény: #339743

én meg tökön szúrom magam a hülye shortommal. meg fejemmel..így benézni ezt a napot is. szerintem ugyanaz lesz mint tavaly. fel fel fel.

hehe hát szépen vagyunk …

#339743 szotyi

hehe hát szépen vagyunk

asszem lassan lehúzom magam a wc-n

Elkapták binládent, vagy…

#339726 Benjoe

Elkapták binládent, vagy minek örültek meg ennyire? Nagyon felágaskodott minden egyszerre.

hl

#339720 Waszeitung

Nemtom mi van a magyar piacon,nem is értem,de élvezem :D

Kt is szépen kitágult....

#339712 Hathor Előzmény: #339703

Szia,

köszi a hszt.

még egy sort van időm írni.

Úgy van, ahogy mondod, ki is emeltem, hogy én így fiboztam, aminek semmi jelentősége a charton belül, mert nem az érdekel engem, hogy onnan fordul, nem is ennek volt jelentősége, hanem a fej-vállnak, vagy elliottnak.

Elliottot meg valóban utólag látjuk meg, és maradnék a saját gondolatomnál, hármas ponttal, ahogy írtad, hogy gondolom.

Én örülök a megjegyzésednek.

Tovább nincs időm nagyon fejtegetni.

Egyébként én minden hasonló sületlenségnek örülök, mint amit én is írok, csak sajnos senki nem gyárt itt elméleteket.

A vonalak szabályosságának nem tulajdonítok nagy jelentőséget.

S&P-ben három vagy négy gyertyát érint a lenti fibo, azért raktam oda, de ezt tudtam, hogy nemtetszést vált ki ,-) mint mondtam nem tulajdonítok jelentőséget most annak, mert S&P-ben nem vagyok érdekelt, így mindegy, hogy 61.8ról fordul-e.. ,-)

Köszi még1x

#339711 akpo7 Előzmény: #339705

DAX tobb havi csucs kozeleben, BUX meg az elmult honapok mizeriaja miatt 20%-kal alatta. Kulon utakon jar ez.

sőt mitöbb vevői tumultu…

#339707 szotyi

sőt mitöbb vevői tumultus alakult ki!

nembaj vegyék csak!

a bux talán elszunyókált…

#339705 Bemala

a bux talán elszunyókált, hogy észre sem veszi a daxli esést?...:)

#339703 ang3lt Előzmény: #339683

Szia

Köszi az elemzéseket érdekesek!

Van két saját gondolatom az S&P elemzéshez.

- A fibo vonalak használata. Felül egy high-hoz húztad de alul nem a low-hoz az miért van?

Nem úgy kéne hogy vagy high és low között vagy felső/alsó close-ok között?

Így kicsit olyan mintha oda húzhatnám ahova akarom.

- Elliottot is imádom úgyhogy abba is belemagyarázok. Ha jól értem akkor azt mondod hogy szerinted havi charton megvan 1-2 és indul felfelé a 3. hullám. Persze szigorúan saját meglátás de én inkább azt mondanám hogy az első hullám megvolt az első csúccsal és most még mindig a 2. jön. Expanded flat aminek B hullámával megyünk felfelé és majd jön le a C

És akkor még mindig nem tudjuk hogy ez majd korrekció lesz és három hullám avagy rock'n'roll és 5.

Számokat nem tudok írni =)

És semmi rosszindulat csak komment! Én sem tudom a tutit! =)

Üdv

#339683 Hathor Előzmény: #339667

Na akkor még egy S&P

én így fiboztam s&p-t, aminek 61.8as szintéjéről lehet, hogy visszafordul.

Amennyiben visszafordul, nem kizárt egy nagy fej-váll sem. Amennyiben menet lesz fel még, akkor elliott 3as pontjára mehet szerintem, nagyon nagy elliott hármasra.

S&P-ben ezt figyelem. Tehát vagy fej-váll, ha letörik, vagy elliott 3, ha megy tovább fel.

Amennyiben letörik, akkor jobb vállal elidőzhet még egy ideig, csak a fej jobb fele indulna el.

Ezek ilyen saját gondolatok, amik járnak a fejemben.

S&P havi chart:

http://postimage.org/image/y1xf5no/

na aztán igérem ma már nem írok.

Sziasztok

#339675 Hathor Előzmény: #339662

Akkor itt van közelebbről a 15perces.

Érdemes azt is figyelembe venni, hogy boilinger beszűkülni kezd, és hármas cross van kialakulóban. Amennyiben fentről metszi 100as 200ast, akkor már lefele megy az árfolyam és lefele érdemes beszállni.

alulról jön fel 200as, az érdekes, hogy letöri-e.

http://postimage.org/image/usi9ilg/

Forgalom nulla ma is.

Én 3ra megyek a Belvárosba lakást mutatni, este KBC equitas haladó technikai elemzés előadás, amennyiben jönne valaki ott leszek.

Üdv