Én is arra számítok hogy USA esik még vagy 5 pontot az SP -ben, akkor törne az 1 hónapos emelkedő csatorna is..talán kinnt is elindulna egy korrekció megint.
viszont ha nem lesz tovább esés, akkor nekem longokat kell vennem, nincs mese
Én is arra számítok hogy USA esik még vagy 5 pontot az SP -ben, akkor törne az 1 hónapos emelkedő csatorna is..talán kinnt is elindulna egy korrekció megint.
viszont ha nem lesz tovább esés, akkor nekem longokat kell vennem, nincs mese
Ez is egy szcenárió, de én még kitartok a shortjaim mellett...harmadnyi pakk van csak..ha bármilyen irányba elindul arra bővítek.
az 1-es pont a 3as sztm és az induló első hullám az a kis pukli ott lent.
Bővítettem a képet elliottal, illetve lilával behúztam támasz zónát lefele, annak letörése ismét short jel nekem.
Elliottot este is írtam, akkor valahogy 4-es pontig láttam, a felhúzást 5-ösnek gondoltam, de nem reálba van markers, így most látom nem csinálta meg. 5-ös pont lehetne akár, ha kilép fel, ez zászló célárral is megegyzhetne, bár 5.pontnak túl hosszú lenne zászló célár, de 22400 belefér simán a mozgó átlagokkal.
Buxink feltűnően izmozik megint,pedig külföldnél kinéz egy kori,vajon el tudunk-e szakadni tőlük ...
kiegészíteném, hogy elliott is van az ábrádon, C pont jöhet.
Van egy zászló szerűség 15percesen buxban.
Most a szűk csökkenő sávból kilépésre figyelnék. Amennyiben felfele lép ki, kinézhet egy zászló célár, vagy letörésnél esés.
Vagy rakjak 0-ban stoppot, aztán menjen amerre akar? Tanácsok?
Az eredeti celom 22.8 volt, de tegnap kiszalltam az 50 napos miatt 470-en. Most visszaszalltam, remelem, ma atviszi az 500-at.
Szerintem akár írásba is adhatnám, van olyan biztos, mint a Matgab faktor volt tavaly. Kb 80%. :)
Amennyiben írásba adod hogy így lesz akkor tartom 23e ig :D
Meddig gondolod felfelé? Én 22490 alatt picivel eladom. Onnan fog aztán emelkedni, mint állat.
Ügyes,én pedig nem szálltam ki :D
Még a mai napos buxot felrakom, mert valóban rangeteg az akadály felfele, nem győzzük ezt a napos 50es, boili crosst. Fölötte 100as, 200as. Stoch viszonylag magasan, vérszegény emelkedés lehet előre vetítve addig.
Futikat hová a ..csába küldik már,szegény longosok kedvét teljesen elveszik...