Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Nyilasi befektetési alap

Re: blog

#339613 banyaiz Előzmény: #339611

Csúnya szép annyira relatív vsz, amúgy egyetértek de szerintem nem felszedni nagy dolog egy csajt, együtt élni vele hosszú távon na ahhoz kell már a kemény jellem , és némi önkínzásra való hajlam akármilyen szép, vagy csúnya is legyen az illető. :)

#339611 matgab Előzmény: #339577

Tegyen ki képeket a csajról, helyes kis csaj!

Én örülök neki.

Amúgy Attibának van igaza... Mi itt hülyéskedünk a pénzünkkel, ő meg élményeket gyűjt!

Mire fogunk visszaemlékezni a halálos ágyunkon? Arra, hogy micsoda nap volt, az amikor emelkedett az OTP 15%-ot??!

Ő meg arra, hogy mikor fiatal volt, akkor egy ilyen kiscsaj ült az ölébe, miközben szerelmes szavakat sóhajtott a fülecskéjébe!

Az, hogy Attibá nem olyan szép, és mégis felszedett egy jó csajt, az töltsön el mindenkit bizakodással! Amúgy szerintem egy csúnya nőt nem sokkal könnyebb felszedni, mint egy szépet -bár ezek az emlékek már nagyon régiek...! Önbizalom és selfmarketing kérdése az egész.

Amúgy meg ha a nőt a pénzével szedte fel, az is valahol tudás, nem? A nők mindig is a biztonságra törekedtek. Az őskorban a legnagyobb izommal/leggyorsabb rendelkező adta meg nekik, ma meg a legpénzesebb (esetleg a nagy izom továbbra is nyerő lehet).

A sok pénz akár jelenthet nagy szellemi teljestmény kifejezését is. Attibá legalább nem egy nyomorék privatizátor tolvaj, hanem voltak ügyes meglátásai, amit publikált, sokan észrevették és elhitték neki, hogy ő ügyesebb, mint ők, ezért rábízták a pénzüket.

Lehet, hogy a kiscsaj is ezt látja benne, hogy Attibá ügyesebb, mint a többi ember, ezért választotta...

Hiába no, ugyanazok az emberek vagyunk már többszázezer éve, ugyanazon dolgok alapján választunk párt magunknak és gondoskodunk egy potenciális utód felneveléséről, csak manapság egy kicsit többnek hisszük magunkat, cizelláltabbnak fejlettebbnek, mint a párszáz évvel korábban élt elődeink...Pedig ma is és akkor is a génjeink, ösztöneink iránytottak, amik millió évek alatt belénkrögzültek!

Szóval, lássuk Szuri cicát, a kiscsajt, de tényleg jó lenne egy két okos meglátást is olvasni Attibától, elvégre ezért szerettük meg, ezért értékeljük leginkább!

#339577 RemegoKez Előzmény: #339503

Biztos nem kommunikáció szakos az új nő, mert már mondta volna neki (neked :-P), hogy ha "baj" van, akkor nem eltűnni kell, meg megsértődni, hanem simogatni az aggódók fejét.

Amíg Szuri cica van a blogon vagy fehér folt, addig piszkálni fogják, ráadásul nem szakmai alapon, hanem a személyeskedve, a magánéletében turkálva. :-/

Ha jól sejtem Ati bá' elsősorban a neten szerezte meg azt a bizalmat, ami az alaphoz kellett....ha rosszul csinálja a neten is fogja elveszíteni a bele vetett hitet. Az meg nemtom, hogy sikernek mondható-e hosszú távon, ha az alap végül mégis jól zár, de időközben lecserélődnek a befektetők a kezdeti hívőkről dörzsölt spekulánsokra....A hívők rakták össze a pénzt az alaphoz (ha jól sejtem), és ők fogják a következőhöz is...ha lesznek még.

A BÉT árfolyam szerint a bizalom egyelőre töretlen...(senki nem akarja még eladni...)

#339526 zeeh_ Előzmény: #339503

Ennyire megtetszett neked Szuri cica? :)

A befektetőit szerintem qrvára nem érdekli, ahogy az új nője sem.

#339511 Sumér harcos Előzmény: #339503

erre egyébként,csak a lüke Fábry mondása jut eszembe hirtelen:)

"aki kuplerájban dolgozik,ne csodálkozzon,ha megbaxák"

magyarul:

blog,ki van helyezve,mint egy céltábla sok esetben,ugye.....ezt tudomásul kell venni ilyen játék esetén,én röhögnék minden megnyilvánuláson....

Re: peace

#339509 ikszf Előzmény: #339461

Ismerős is volt a nicked, sőt, talán még küldözgettünk egymásnak tőzsdei szakvizsga anyagokat is. Nem tudom. Amúgy miért nem írsz ide többet? (Lefoglal család, gyerek?)

blog

#339503 bugi5

Hali

Szerintem ne piszkáljuk a blogot. Többen említették, hogy a blogon nem friss az alap állása. Valaki leírta ugyan, hogy csak havonta frissül, de még ezután is sokan megjegyezték. Erre eltűnt az egész.

Állandóan azért reklamálunk, hogy miért posztol kevesebbet, pedig a blogon is ki volt írva az oka.

Ha szeretnénk még néha legalább egy új képet meg 2 sort látni a blogon, akkor mellőzzük az ilyen kommenteket.

#339477 lackok Előzmény: #339463

NO ha olvas itt, akkor illene megcsinálni a Blog bal szélét mert tök üres. Ha tartalmilag nincs is új, legalább technikailag ne lehessen belekötni. Így olyan mint amikor valaki az első "Html" házifeladat közben elmegy aludni...:)

#339463 phiona Előzmény: #339264

Pillanatnyi kétséged ne legyen h Attis olvas itt, nincs olyan sok tőzsdesite és relatíve szűk a kör, nyitva a net a hiúság meg nagy úr :-)

Persze, szerencsétlen kommunikáció és rossz üzenet. Ha már képi mutogathatnékja van egy olyan h ül 8 monitor előtt gondterhelten elmélyülten de arcán a helyzetet uraló mosollyal lehet jobb lett volna, mert a befektető könnyen szop be gagyit főleg ha poziban van. Nade elfelejted h ő is ember aki időnként öngyógyításra szorul, neki ez az az, ilyesmikkel vitatkozni nem érdemes :-)

Amúgy meg asszem a tőzsdén igenis ffinek kell lenni, t@kösnek és bátornak, a nő a rágyúrás a visszaigazolás keresése :-) Egy csatából érkezve ázva fázva véresen nem esik jól ha lemosdatnak kényeztetnek és azt mondják: nem baj h vesztettél akkor is szeretlek? Nem ad erőt h holnap elindulj újra?

Remélem értesz már, neki ez eszköz, öngyúró eszköz. Kifelé rossz, befelé jó. Amit akart, elérte: csorgott egy adag nyál, remélhetőleg épült belőle és ne belezzünk :-)

A beteljesült szerelem és a szex nem ront a racionalitáson sőőőt :-) érdemes próbálgatni :-) szal sztem jó lesz ő végül és hajrá Attis ! :-)

#339461 phiona Előzmény: #339249

Kösz :-) Amúgy meg jó gondolatok írójának készültem a többi csak alakult :-) de addig még nem fajult h mások önéletrajzát írnám meg :-)

Többeknek nem vok ismeretlen itt a múlt miatt (Pf) :-) de mostanában ritkán írok fórumokra, viszont neked jó a látásod és ha tanácsolhatok : becsüld meg és használd :-)

#339264 RemegoKez Előzmény: #339241

Szép, szép, de szvsz mindenképpen szerencsétlen kommunikáció egy rosszul álló alap esetében az új nő mutogatása. Leginkább azért mert újabb támadási felülete nyújt. (a meglévő mellé: alap teljesítménye).

Továbbá Nyilasi szerintem van annyira nárcisztikus, hogy olvasgatja a róla szóló kommenteket, amik eltolhatják vmelyik szélsőséges irányba:

(1) a sok huhogás hatására bizonytalanná válik és emiatt tér el a stratégiájától

(2) a sok huhogás hatására konokká válik ("csak azért is megmutatom, hogy esni fogunk") és ezért nem fog racionális döntést hozni. (ez utóbbira nagyobb esélyt látok)

A csajjal meg az a baj, hogy oké, hogy bizonyítani kell magának (itt persze nem mindegy, hogy ki tett kit lapátra!), de nem ugyanaz csajozni, mint tőzsdézni....mint férfi lehet, hogy helyre jön az önbizalma...naná....de a tőzsdén nem "férfinek" kell lenni, legalábbis nem úgy.. :-)

A kereskedésben szerzett sebeket szvsz csak sikeres kereskedéssel lehet begyógyítani és nem nők elégedett nyögdécselésével...persze ez szigorúan szvsz..

Remélem Ati bá' nem olvassa ezt a topikot! :-D

UI: a hozzászólónak nincs pénze a NYALAP-ban, csak kívülről szemlél. :)

BÚÉK! Levették a tozsde…

#339253 matyesz

BÚÉK!

Levették a tozsdeforumról az Nyilasi alap adás-vételi fórumot? Atti bá' megunta a bulvárra adott reakciókat? Mintha a hozzászólók tehetnének az epés és jogos kritikákról...

#339249 ikszf Előzmény: #339241

Nagyon jó gondolatok!

Anno pszichomókusnak készültél? :)

Óvatosan merek kérdezni, mert még írsz rólam egy 2 oldalas önéletrajzot :)

peace

#339241 phiona

Peace

Attila látnivalóan kompenzál és demonstrál, kultúrember a Müpában jó csajjal, a képen nem a lány érdekes (bár szép) hanem ő: a „nekem ez megvan” önelégült birtoklási póz Müpástul, ez olyan emberekre jellemző akik mélyen vannak és akiket nem kéne rugdalni.

Nyilván ő sem boldog az alapja teljesítményétől sőt, de nyilván vmit már bizonyított ha annyian bíztak benne és megint csak nyilván meg is fog tenni mindent h felhozza az alapot, már csak a neve presztizse szakmai becsülete miatt is sztem. H sikerül-e az ő kihívása, drukkolni nem tilos :-)

A kép feltöltésével persze ő provokálta ki a reakciókat kvázi bulvarizálta a magánéletét de nem biztos h minden feldobott labdát le kell ütni… :-) Ahogy nem biztos h minden szép nő qrva és ahogy biztos h egy fénykép torzíthat szájakat is elkapott pillanatokban. Asszem elismerő reakciókat várt absz tévesen, mert egy befektetőtől elvárni h azt mondja : a zászló lefelé áll de szívből örülök h te közben jókat szeretkezel meghalad egy absztrakciós szintet mondjuk így :-) A másik h bulvárszinten a szép is zoo-csemege lesz nem kéne ezt, h miért tette mégis: ugrás vissza az első bekezdésre.

Amúgy a legjobb (nekem) a macskából főtt halászlé volt, a humor tényleg mindent felold :-) de Szuri cica biztos jól van és szúrni meg csak módjával, erre gondolnék minden érdekeltség nélkül :-)

BÚÉK!

Re: nincs cím

#339208 Spade Előzmény: #338979

Mindenki azt kapja amit megérdemel vagy amit hagy :)

De ha már a pénzérr hajt valakire egy csaj akkor legyen igazi üzlet, meg kell venni és használni vagy felejteni, de az érzelmeket meg a pénzt összekeverni, a tőzsdén se hoz sok jót :)