peace
phionaPeace
Attila látnivalóan kompenzál és demonstrál, kultúrember a Müpában jó csajjal, a képen nem a lány érdekes (bár szép) hanem ő: a „nekem ez megvan” önelégült birtoklási póz Müpástul, ez olyan emberekre jellemző akik mélyen vannak és akiket nem kéne rugdalni.
Nyilván ő sem boldog az alapja teljesítményétől sőt, de nyilván vmit már bizonyított ha annyian bíztak benne és megint csak nyilván meg is fog tenni mindent h felhozza az alapot, már csak a neve presztizse szakmai becsülete miatt is sztem. H sikerül-e az ő kihívása, drukkolni nem tilos :-)
A kép feltöltésével persze ő provokálta ki a reakciókat kvázi bulvarizálta a magánéletét de nem biztos h minden feldobott labdát le kell ütni… :-) Ahogy nem biztos h minden szép nő qrva és ahogy biztos h egy fénykép torzíthat szájakat is elkapott pillanatokban. Asszem elismerő reakciókat várt absz tévesen, mert egy befektetőtől elvárni h azt mondja : a zászló lefelé áll de szívből örülök h te közben jókat szeretkezel meghalad egy absztrakciós szintet mondjuk így :-) A másik h bulvárszinten a szép is zoo-csemege lesz nem kéne ezt, h miért tette mégis: ugrás vissza az első bekezdésre.
Amúgy a legjobb (nekem) a macskából főtt halászlé volt, a humor tényleg mindent felold :-) de Szuri cica biztos jól van és szúrni meg csak módjával, erre gondolnék minden érdekeltség nélkül :-)
BÚÉK!